Achizitie publica “Servicii de tiparire ghid”

18 martie 2011, 03.57 - Afaceri   Media / Publicitate

Bucureşti - 18 martie 2011 - SC MEDIAFAX SA, în calitate de Partener 2, în cadrul Proiectului „Sanse egale pentru cariere de succes” invită operatorii economici interesaţi să depună o ofertă pentru achiziţia de „Servicii de tiparire ghid” în conformitate cu cerinţele incluse în acest document.

Descrierea specificaţiilor tehnice conţine informaţii privind regulile de bază care trebuie respectate astfel încât potenţialii ofertanţi să elaboreze propunerea tehnică corespunzător cu necesităţile achizitorului.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creşterea oportunităţilor de angajare a femeilor şi acces egal la ocupare prin conştientizarea principiului egalităţii de şanse la nivelul întreprinderilor private. Pe termen lung, proiectul va contribui la diminuarea stereotipurilor sociale privind rolul femeii la locul de muncă şi va determina politici nondiscriminative în recrutarea, angajarea şi desfăşurarea ulterioara a carierei femeilor.

Proiectul beneficiază de o finanţare nerambursabilă acordată de Fondul Social European.

S.C. Mediafax SA, în calitate de Partener 2 în cadrul proiectului, lansează procedura de achiziţie publică „cumpărare directă” în conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2006, cu modificările şi completările ulterioare.

Data limită pentru primirea ofertelor este 25.03.2011, ora 12.00.

Ofertele pot fi transmise prin poştă, curier sau depuse personal la adresa achizitorului din Str. Aurel Vlaicu nr 62-66 sector 2, cod poştal 020097, Bucureşti.

Ofertanţii sunt rugaţi să contacteze achizitorul pentru informaţii suplimentare prin e-mail la carmen.mihalcea@mpg.ro sau tel. +40 318 256 114.

07.04.2011

ANUNT DE ATRIBUIRE

a contractului de „Servicii de tiparire ghid”- Cod CPV 79823000-9 necesare pentru buna implementare a proiectului „ Sanse egale pentru cariere de succes”, ID: POSDRU/97/6.3/S/64237

I. ACHIZITOR