MIRA TELECOM CREDE IN CERCETAREA ROMANEASCA

Bucureşti - 02 martie 2011 - Unul dintre principalii jucatori pe piata de securitate dezvolta propriul Centru de Cercetare dupa o colaborare de un an si jumatate cu importante centre universitare din tara.

MIRA TELECOM – companie cu capital integral romanesc, avand o activitate de peste 12 ani in domeniul telecom si al proiectelor de securitate, aloca fonduri importante Cercetarii sistemelor de securitate in zona de detectie.
Perfect constienta ca pe piata pe care activeaza, diversificarea serviciilor reprezinta unul dintre cele mai importante principii, MIRA TELECOM si-a extins paleta de servicii de la distributia echipamentelor de radiocomunicatii la integrarea de sisteme complexe de IT, Telecom si Security.

Cu o cifra de afaceri de 10,5 milioane euro in 2010, MIRA TELECOM a finalizat proiecte de anvergura cum ar fi: sistemul operativ de supraveghere care permite detectarea, urmarirea, recunoasterea si identificarea navelor ce desfasoara activitati ilegale de trafic la Marea Neagra (SCOMAR), sistemul de supraveghere optoelectronica a traficului pe Dunare, furnizarea de echipamente de securitate pentru aeroporturi si are in faza de implementare instalarea la nivelul pistei a celui mai important aeroport romanesc a unui sistem de detectare a conditiilor meteo, furnizarea de autospeciale de cercetare NBCR (nuclear bacteriologic chimic radiologic) si autospeciale Centru Mobil de Comanda si Control.

In efortul de a deveni un jucator important pe piata de security, MIRA TELECOM recunoaste rolul esential al procesului de cercetare pentru a putea oferi solutii creative, unice, care sa tina cont de specificul si necesitatile reale ale partenerilor sai. In acest sens, pentru perioada 2011 – 2012 au fost alocate importante resurse financiare pentru construirea unui centru de cercetare propriu.

Deja acest demers incepe sa isi arate roadele prin cooptarea MIRA TELECOM intr-un consortiu de companii europene ce vor dezvolta un indraznet proiect de cercetare in domeniul securitatii.

Intr-un moment in care tendintele economice genereaza ca prim reflex conservarea business-ului existent, managementul MIRA TELECOM continua sa investeasca in oameni prin cooptarea de noi membrii in echipa sa si prin asigurarea participarii personalului la programe de dezvoltarea a aptitudinilor profesionale. Trecerea de la o idee indrazneata la o afacere profitabila o reprezinta ECHIPA, o echipa tanara, performanta, care gandeste pe termen lung si isi asuma riscuri. Nu intamplator sloganul MIRA TELECOM este “Quality work comes from quality people”.

Constienti ca motorul care face posibila evolutia unei companii este creativitatea, investitia in cercetare reprezinta o proritate a companiei MIRA TELECOM pentru perioada urmatoare.

Cuvinte cheie:  Mira Telecom  cercetare

adăugat de: dorus
incredibil, s-au gasit bani in tara asta pet cercetare?