1200 mp de electronice si electrocasnice - o experienta unica de cumparare!

23 februarie 2011, 01.04 - Afaceri   Tehnologie   Evenimente

Bucureşti - 23 februarie 2011 - 24 februarie 2011, ora 10, Domo deschide in Sfantu Gheorghe cel de-al 126 magazin.

Situat in centrul comercial Trident pe o suprafata de 1.200 mp, noul magazin Domo ofera clientilor sai posibilitatea alegerii dintr-o oferta de peste 8.000 de articole. Conceptul de amenajare, modul de organizare, semnalizare si prezentare a gamelor de produse raspund celor mai exigente standarde de retail.

Valoarea investitiei in amenajare fost de peste de 250.000 euro, fara stocuri.

Pentru deschidere, a fost gandit un plan de marketing foarte puternic, care sa sustina o promovare intensa pe urmatoarele canale de comunicare: outdoor, radio, catalog, on line.

Campania de deschidere vizeaza promovarea mai multor oferte de pret absolut imbatabile, printre care amintim: LCD Samsung HD la 1299 lei, netbook ACER Aspire la numai 999 lei, aparat foto digital Nikon la 249 lei, masina de spalat Daewoo la 699 lei si aspirator Westwood fara sac 129 lei. Ofertele sunt valabile pana in data de 1 martie, in limita stocurilor disponibile.

Alaturi de ofertele de produs, Domo comunica si o serie de oferte financiare menite sa vina in intampinarea clientilor: utilizand cardul Bonus Garanti sau Avantaj posesorii pot beneficia de 12 rate fara dobanda. In plus, clientilor Domo li se va oferi si oportunitatea achizitionarii in rate prin programul oferit de Garanti Credite de Consum.

Domo Retail este unul din cei mai importanti jucatori din retailul specializat in electrocasnice, electronice, IT şi telecom, incheind anul 2009 cu o cifra de afaceri de 170 milioane de euro.

Deţine o reţea naţionalã formata din 132 magazine (126 DOMO si 6 magazine Technomarket) ce insumeaza aproape 80.000 de metri patrati si peste 1650 angajati.

Cuvinte cheie:  deschidere  magazin  Domo