Comunicat S.C. PETROTEL-LUKOIL S.A.

17 februarie 2011, 11.32 - Afaceri   Tehnologie   Mediu

Bucureşti - 17 februarie 2011 - Cu privire la comunicatul de presă emis de Rafinăria S.C. PETROTEL-LUKOIL S.A. în data de 14.02.2011 (vezi agenţia Mediafax), dorim să vă informăm că firma S.C. PROWATER ECOSISTEM S.R.L. este autorizată de Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova prin documentul no. 9168/10.12.2010 (documentul poate fi consultat la mapa de presă a comunicatului, la cerere), din care vă comunicăm:

“Autorizaţia Integrată de Mediu no. 155/24.10.2007, revizuită în data de 28.12.2009, care cuprinde şi instalaţia de colectare, tratare şi distribuţia apei, precum şi staţia de epurare mecano-chimico-biologică, emisă pentru S.C. PETROTEL-LUKOIL S.A., este valabilă şi pentru societatea S.C. PROWATER ECOSISTEM S.R.L., deoarece pe amplasament desfăşoara aceleaşi activităţi: “Colectarea şi epurarea apelor uzate; captarea, tratarea şi distribuţia apei” autorizate din punct de vedere al protecţiei mediului”.

De asemenea, dorim să vă aducem la cunoştinţă ca Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Piteşti, prin documentul no. 4013 din data de 26.04.2010 (documentul poate fi consultat la mapa de presă a comunicatului, la cerere), face următoarea referire la activitatea firmei S.C. PROWATER ECOSISTEM S.R.L. :

“ […..] activităţile pe care doriţi să le externalizaţi, pe baza unui contract de prestări servicii, sunt reglementate prin aceeaşi autorizaţie integrată de mediu ca şi activitatea principală de care sunt direct legate şi care se desfăşoară pe acelaşi amplasament” (Autorizaţia integrată de mediu no. 155/revizuită în data de 28.12.2009).

Pentru consultarea mapei de presă,
Vă rugăm să adresaţi solicitarea dvs. telefonic la no. 0244-504 051
Biroul de presă al Rafinăriei S.C. PETROTEL-LUKOIL S.A.)
Şi în scris, pe mail: DanielaDanulescu@petrotel.lukoil.com

Cuvinte cheie:  Petrotel  sesizare  mediu