Consolidarea brandului Moscopolis Business Agency prin puterea retelei – Deschiderea filialei Sibiu

16 octombrie 2008, 11.01 - Afaceri   Bănci / Asigurări

Bucuresti - 16 octombrie 2008 - BUCUREŞTI / 16:31, 20.05.2008

In prezent pe piata romaneasca activeaza aproximativ 100 de brokeri de credite, dimensiunile reale ale pietei fiind imposibil de stabilit, din moment ce nu exista niciun cadru de reglementare.

Un broker de credite monitorizeaza aproape toate ofertele din piata si, în functie de conditiile dorite de client îi recomanda acestuia tipul de credit si implicit societatea bancara. “Reprezentantii Moscopolis Business Agency sunt la curent cu toate noutatile bancare, prin intermediul contractelor de colaborare stabilite cu bancile si IFN-urile din Romania si prin intermediul programelor de training la care participa in mod periodic. Ne propunem sa formam o echipa de profesionisti capabila sa consilieze si clientii mai pretentiosi din varful piramidei.” puncteaza Oana Radu – Business Development Manager. In momentul de fata are loc o segmentare a pietei deservita de brokeri, mare parte dintre acestia activand in sectorul creditelor pentru nevoi personale fara ipoteca. Piata va cerne insa, iar firmele care nu vor reusi sa se ridice la standardele impuse de banci si cerute de clienti vor disparea. “Dezvoltarea teritoriala, precum si cresterea calitatii creditelor acordate sunt atu-uri pe care noi pariem in castigarea unui loc fruntas in topul brokerilor cu vizibilitate nationala.”, ne comunica Oana Radu.

Incepand cu data 12 Mai 2008 centrul de afaceri Moscopolis Business Agency – Sibiu a devenit operational. Sediul este situat intr-o locatie moderna, cunoscuta in Sibiu –Cladirea Roger, pe Calea Dumbravii, nr 58. “Definitia brokerului de credite capata noi dimensiuni si in Sibiu, transformandu-se intr-un consultant de afaceri ce detine cunostinte in domenii de business variate. Broker-ul nostru reuseste sa reuneasca prin activitatea lui clientii, bancile si dezvoltatorii de proiecte imobiliare, fiind un bun cunoscator si un fin analist al pietei locale.”, declara Oana Radu.

Moscopolis Business Agency
Millennium Business Center
Bd. Mamaia nr. 135A-137, Et. 5
Tel/Fax 0241 611 413