Vitex Eco – Cea mai sănătoasă și durabilă vopsea ultra lavabilă de pe piață!

04 septembrie 2024, 11.34 - Afaceri   Industrie   Social

București - 04 septembrie 2024 -

Vitex Eco, vopseaua ultra lavabilă care a cucerit deja inimile românilor, continuă să fie alegerea preferată pentru cei care își doresc un design interior de excepție, fără a compromite sănătatea sau mediul înconjurător.  Vitex ECO reprezintă răspunsul companiei Vitex la tendințele moderne în design interior, care implică utilizarea materialelor naturale și sustenabile.

Beneficiile uimitoare ale Vitex Eco pentru oameni și mediu:

Respiră aer curat!

Cu un conținut extrem de scăzut de compuși organici volatili (COV), Vitex Eco protejează sănătatea ta și a familiei tale, asigurând un mediu interior sigur și confortabil. Este ideală pentru camerele copiilor, dormitoare, clinici, spitale, școli, grădinițe și orice alt spațiu în care sănătatea este prioritară. Este certificată cu Aur - Indoor Air Confort GOLD cea mai inalta distincție de evaluare a emisiilor din interior din lume.

Prietenos cu mediul – O alegere responsabilă!

Vitex Eco este certificată ecologic și fabricată din materiale sustenabile. Certificarea Ecolabel este recunoscută în întreaga Europă și are la bază mai multe criterii, evaluând impactul produselor asupra mediului de-a lungul întregului ciclu de viață, de la extragerea materiei prime până la neutralizare. Alegând vopsea ultra lavabilă ecologică Vitex Eco, contribui la protejarea planetei, fără a compromite calitatea sau estetica locuinței tale.

Acțiune antimicrobiană și antibacteriană – Protecție sporită!

Pentru acțiunea sa antimicrobiană și antibacteriană, vopseaua ultra lavabilă ecologică Vitex Eco este certificată de organizația Industrial Microbiological Services Ltd (IMSL, Marea Britanie) conform standardului internațional ISO 22196:2007.

Culori de vis, rezistență de invidiat!

Sistemul de nuanțare Vitex, unul dintre cele mai avansate din lume, permite obținerea a mii de nuanțe pentru vopseaua ecologică Vitex Eco. Acesta oferă flexibilitate și precizie în alegerea culorilor, asigurând o potrivire perfectă pentru orice proiect de decorare, indiferent dacă alegi nuanțe pastelate sau intense, chiar și negru.

Rezistența de invidiat este dată de clasa de lavabilitate. În alegerea unei vopsele lavabile trebuie să se țină cont de toate mai mult decât de culoarea preferată. Această caracteristică face diferența între vopselele lavabile disponibile pe piață. Rezistența la frecare umedă (lavabilitatea) oferă informații cu privire la numărul de spălări repetate a stratului vopsit. Conform standardului DIN EN 13300 exista 5 clase de lavabilitate clasificate de la 1 la 5 (clasa 1 = cea mai mare lavabilitate adică rezistența la spălări multiple și rezistența cea mai mare la frecare umedă). Standardul stabilește cerințele de calitate ale straturilor de zugrăveală interioară cu vopseluri pe bază de dispersie, cum ar fi rezistența la frecare sau la spălare. Vitex Eco corespunde Clasei 1, ceea ce înseamna că la 200 de curse de frecare umedă se pierd doar 5 micrometri din stratul vopselei.

Cu o putere de acoperire remarcabilă de până la 18 mp/litru, Vitex ECO oferă un randament excepțional. Astfel, o singură găleată de 10 litri este suficientă pentru a vopsi într-un singur strat un apartament cu două camere, acoperind uniform suprafețele și asigurând un finisaj de calitate. Această eficiență nu doar că reduce costurile materialelor necesare, dar și timpul de aplicare, transformând Vitex ECO într-o alegere ideală atât din punct de vedere economic, cât și al performanței, pentru oricine dorește să realizeze renovări sustenabile și de durată.

Vitex Eco nu este doar o vopsea ultra lavabilă – este o investiție în sănătatea și bunăstarea familiei tale. Este soluția perfectă pentru cei care doresc să îmbine estetica superioară cu responsabilitatea ecologică. Alege, mixează și colorează ecologic cu Vitex pentru a crea atmosfera perfectă în orice încăpere.

Disponibilitate

Vopseaua ultra lavabilă ecologică Vitex Eco este distribuită în Romania  de Temad Co SRL, fiind disponibilă în peste 1000 de magazine partenere și online pe econstrukt.ro.

Despre VITEX

Vitex este cel mai important producător de vopsele lavabile din Grecia, cu o prezență în peste 20 de țări și cu o preocupare permanentă în cercetarea și dezvoltarea de produse inovatoare. Vitex deține cea mai modernă fabrică de vopsele din Europa de Sud-Est fiind un reper în industrie fiind una dintre puținele din întreaga lume care funcționează pe baza practicilor ZERO DEȘEURI și NET ZERO ENERGY, având un parc fotovoltaic pe acoperiș de 10.000 mp cu putere 1MW.

Cuvinte cheie:  VITEX Vitex Eco vopsea ultra lavabilă

Vitex Eco – Cea mai sănătoasă și durabilă vopsea ultra lavabilă de pe piață!