LASTING System devine distribuitor NEAT în România

22 iulie 2024, 02.36 - Afaceri   IT&C   Social   Tehnologie

București - 22 iulie 2024 -

Soluțiile de videoconferință NEAT sunt acum disponibile pentru partenerii și clienții LASTING din România.

LASTING System S.A., distribuitor de produse și soluții IT cu valoare adăugată (VAD), și-a extins portofoliul de soluții de comunicații unificate (UC) prin încheierea unui parteneriat cu compania norvegiană NEAT. În conformitate cu termenii parteneriatului, LASTING System devine distribuitor certificat al portofoliului de soluții de videoconferință  NEAT.

„Integrarea NEAT în portofoliul nostru de furnizori din domeniul UC este o necesitate actuală,” a declarat dl. Octavian Vlad, Business Development Manager, LASTING System. „Cu angajamentul NEAT de a oferi soluții de videoconferință premium, certificate pentru mediile Microsoft TEAMS și ZOOM, și cu gama sa diversificată de soluții UC adaptate pentru diferite scenarii de utilizare, îmbunătățim semnificativ versatilitatea portofoliului companiei noastre si ne consolidăm poziția noastră pe piața de soluții UC din România.”

„Suntem încântați să colaborăm cu LASTING System S.A., deoarece ne ajută să ne extindem prezența în regiunea Balcanilor. Suntem siguri că acest parteneriat ne va oferi șansa să ne consolidăm prezența locală și, împreună, vom ajuta la extinderea și mai mare a nevoilor pieței,” a declarat Wayne Mason, Distribution Lead EMEA/APAC.

LASTING System are peste 20 de ani de expertiză în furnizarea de soluții UC, atât la nivel național, cât și internațional. Compania noastră își sprijină partenerii reselleri în identificarea  de oportunități, oferindu-le consultanță pentru furnizarea soluțiilor optime și analiza cerințelor clientului, precum și servicii de instalare și întreținere, asistență pentru clienți și formare în utilizarea și administrarea infrastructurilor UC. Astfel, LASTING devine un partener important pentru NEAT în regiunea Balcanilor, atât în ceea ce privește poziționarea strategică pe piață, cât și în ceea ce privește know-how-ul și expertiza în livrarea de proiecte și soluții UC complexe.

Despre NEAT

Neat a fost fondată în Oslo, Norvegia, la începutul anului 2019 de o echipă creativă, care de-a lungul anilor, a modelat inovații revoluționare pentru unele dintre cele mai recunoscute branduri de comunicații video din lume. Neat oferă un portofoliu complet de dispozitive inovatoare care se adresează spațiilor de lucru mici și mijlocii. De la înființare, Neat s-a concentrat pe abordarea provocărilor complexe de colaborare cu soluții unice plug and play, dezvoltând tehnologii incredibil de ușoare și atractive care fac ca munca în echipă să fie deschisă, accesibilă și dinamică.

Despre LASTING System

LASTING System, parte a grupului LASTING, este un jucător puternic pe piața IT din România, fiind unul dintre cei mai mari distribuitori IT cu valoare adăugată având capital 100% românesc. Compania noastră este prezentă pe piața B2B din România de peste 29 de ani. LASTING System a dezvoltat parteneriate strategice cu cei mai importanți producători tehnologici la nivel mondial și acoperă întregul teritoriu al României printr-o rețea de parteneri, care se extinde în prezent la parteneriate regionale (Balcani).

NEAT videoconferencing solutions are now available for LASTING partners and customers in Romania

LASTING System S.A., a distributor of value-added IT products and solutions (VAD), has expanded its portfolio of unified communications (UC) solutions by entering into a partnership with the Norwegian company NEAT. In accordance with the terms of the partnership.

"The integration of NEAT into our portfolio of suppliers in the UC area is a current need," said Mr. Octavian Vlad, Business Development Manager, LASTING System. "With NEAT's commitment by offering premium videoconferencing solutions certified for Microsoft TEAMS and ZOOM environments and its diverse range of UC solutions tailored for different usage scenarios, we are significantly improving the versatility of our company's portfolio and offerings."

“We are thrilled to partner up with LASTING System S.A., as they help us expand our presence in the Balkan region. We are certain that this alliance will only strengthen our local presence and together we will help expand the market needs even further” said Wayne Mason Distribution Lead EMEA/APAC.

LASTING System has over 20 years of expertise in providing UC solutions, both nationally and internationally. Our company supports its reseller partners in identifying opportunities, providing them with consultancy for providing optimal solutions and analysing customer requirements, as well as installation and maintenance services, customer support and training in the use and administration of UC infrastructures. LASTING thus becomes an important partner for NEAT in the Balkan region, both in terms of strategic market positioning and in terms of know-how and expertise in the delivery of complex UC projects and solutions.

About NEAT

NEAT was founded in Oslo, Norway, in early 2019 by a team of creative maverick who, for decades, have shaped game-changing innovations for some of the world's most recognizable video communications brands.

NEAT offers a complete portfolio of pioneering devices that cater to small and medium size workplace spaces.

Since its founding, it has focused on addressing complex collaboration challenges with unique simple plug and play solutions, developing incredibly lightweight and attractive technology that makes teamwork open, fun, and dynamic.

About LASTING System

LASTING System, part of the LASTING Group, is a strong player on the Romanian IT market, as well as one of the largest value-added IT distributors with 100% Romanian capital.

Our company has been present on the B2B market in Romania for over 29 years. LASTING System has developed strategic partnerships with the most important technology manufacturers worldwide and covers the entire territory of Romania through a network of partners, which is currently expanding to regional partnerships (Balkans).

Cuvinte cheie:  LASTING System NEAT Octavian Vlad IT Wayne Mason

LASTING System devine distribuitor NEAT în România