Mobexpert anunță lansarea unui nou concept de hipermagazin, la Iași

27 iunie 2024, 10.40 - Afaceri   Industrie   Social

București - 27 iunie 2024 -

Mobexpert anunță lansarea, pe 27 iunie, a unui nou concept de hipermagazin.

Locația Mobexpert Iași din Era Shopping Park a fost complet reamenajată, în urma unei extinderi și modernizări semnificative. Astfel, noul spatiu a fost adus la standardele anului 2024, oferind clienților o experiență de cumpărături memorabilă.

"Mobexpert Iași are acum un nou design și reflectă cele mai recente tendințe internaționale în materie de mobilier și decorațiuni. Magazinul devine astfel o destinație și mai atractivă pentru cei care își doresc să își amenajeze locuințele cu stil, fiind cel mai mare format de acest tip din zona Moldovei. Ne invităm clienții să scriem împreună acest nou capitol în povestea Mobexpert Iași, să descopere noua colecție și să se bucure de ofertele exclusive de lansare." a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Cu ocazia lansării noului concept de hipermagazin, clienții sunt așteptați cu oferte speciale în perioada  27 – 30 iunie: 15% reducere la toate decorațiunile din colecție și 10% extra reducere sub formă de voucher pentru achizițiile de mobilier. Echipa magazinului este pregătită să susțină clienții în alegerea celor mai potrivite produse și să le ofere o experiență de cumpărături la cele mai înalte standarde.

Oferta de mobilier a magazinului include mai multe stiluri, potrivite pentru o varietate de gusturi și de cerințe. Stilul modern cuprinde piese contemporane, elegante și funcționale, potrivite pentru  locuințele actuale. Stilul clasic propune linii atemporale care aduc un aer rafinat în orice interior. Colecția "Mobexpert pentru Apartament" oferă soluții inteligente, special concepute pentru spațiile limitate, fără a face compromisuri în privința esteticii sau confortului.

Magazinul va dispune și de un panou LED amplasat in vitrină, care va oferi clienților informații actualizate despre ofertele și noutățile propuse.

Informaţii generale despre Grupul Mobexpert

Grupul Mobexpert este o companie 100% românească, prezentă de peste 30 de ani pe piața din România. Reţeaua regională a Mobexpert numără 26 de hipermagazine şi magazine de dimensiuni mai mici, precum și un magazin online, www.mobexpert.ro.

Grupul Mobexpert are 2.100 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 250 milioane euro. Grupul Mobexpert deţine, de asemenea, opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export. Mobexpert include și 8 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate în Bucureşti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava, Constanța, Brașov, Sibiu și Pitești.

Cuvinte cheie:  Grupul Mobexpert Adelina Badea hipermagazin Mobexpert

Mobexpert anunță lansarea unui nou concept de hipermagazin, la Iași