SMARTEMP anunță rezultate financiare solide în 2023

26 iunie 2024, 02.32 - Afaceri   Social

București - 26 iunie 2024 -

SMARTEMP, companie ce oferă servicii de punere la dispoziție de angajați temporari către clienții săi, anunță astăzi rezultatele financiare ale anului 2023, marcate de o creștere susținută a cifrei de afaceri.

Rezultate financiare solide în 2023

Compania Smartemp a înregistrat în 2023 o cifră de afaceri consolidată (ce include și rezultatele financiare ale BIA Human Capital Solutions) de 164,5 milioane lei, în creștere cu 10% față de anul precedent. Această creștere a fost determinată în principal de cererea tot mai mare din partea companiilor pentru soluții flexibile de resurse umane, precum și de extinderea operațiunilor Smartemp SA în strânsă colaborare cu BIA HCS.

„La baza creșterii continue de la an la an, se găsește calitatea foarte înaltă a serviciilor oferite, precum și preocuparea continuă pentru îmbunătățirea și eficientizarea proceselor de deservire a clienților. Investițiile în cele mai bune soluții de identificare și recrutare ale candidaților, precum și rapiditatea cu care răspundem solicitărilor clienților într-o piață caracterizată de deficit major de personal, ne mențin în topul furnizorilor preferați de servicii de HR din România”, declară Mariana Vaida, CEO SMARTEMP.

Smartemp oferă de peste 15 de ani servicii pentru managementul proceselor de resurse umane, aflate într-o continuă evoluție. Compania oferă expertiză în cele mai bune practici din industrie, dar și know how-ul specialiștilor care își desfășoară activitatea în serviciile de recrutare și de punere la dispoziție de angajați temporari.

Despre SMARTEMP

Compania SMARTEMP este deținută de holdingul de investiții Delta Asset Invest aparținând lui Dragoș Roșca, investitor activ în companii precum Smartree, Patiline, Ynovate Immo, 2 Performant sau BENTO.

Cuvinte cheie:  SMARTEMP Mariana Vaida

SMARTEMP anunță rezultate financiare solide în 2023