MORGAN STANLEY CAPITAL INTERNATIONAL ȘI FINANCIAL TIMES PREMIAZĂ SGS PENTRU EXCELENȚA ÎN SUSTENABILITATE

17 iunie 2024, 04.59 - Afaceri   Social

București - 17 iunie 2024 -

Două realizări remarcabile ale SGS îi subliniază angajamentul ferm față de sustenabilitate și excelență în guvernanța corporativă. Evaluarea Morgan Stanley Capital International (MSCI) indică menținerea pentru al cincilea an consecutiv a ratingul AAA al companiei SGS, care se situează printre primele șase companii de servicii profesionale în anul 2024. De asemenea, pentru al treilea an consecutiv, SGS a fost recunoscută ca lider al sectorului de testare, inspecție și certificare (TIC) în prestigiosul clasament Europe's Climate Leaders 2024, întocmit de Financial Times și Statista.

Evaluarea MSCI ESG Ratings evidențiază managementul atent și performanța solidă a SGS în domeniul guvernanței corporative, a securității datelor și reducerii emisiilor de carbon. MSCI Inc., cel mai mare furnizor de ratinguri ESG din lume, evaluează gestionarea riscurilor ESG de către companii pe o scară de șapte puncte, de la AAA la CCC. Menținerea ratingului AAA de către SGS reflectă gestionarea excelentă a acestor riscuri în comparație cu alte companii similare.

Clasamentul Europe's Climate Leaders 2024 confirmă reducerea semnificativă a emisiilor de gaze cu efect de seră de către SGS, datorită angajamentelor sale constante legate de protecția climatică. SGS a obținut un scor general de 70,6, influențat de o reducere anuală combinată a emisiilor Scope 1 și Scope 2 cu 5,3% în ultimii cinci ani. Colaborarea SGS cu Carbon Disclosure Project (CDP), inițiativa Science Based Targets (SBTi) și proiectul său Scope 3 au fost factori-cheie în obținerea acestei recunoașteri.

Toate aceste realizări reflectă poziția de lider a SGS în domeniul sustenabilității corporative. Suntem onorați să fim recunoscuți drept reper al excelenței în industrie

Despre SGS

SGS este cea mai importantă companie de testare, inspecție și certificare din lume – recunoscută la nivel mondial drept referință în domeniul sustenabilității, calității și integrității. Cei 99.600 de angajați ai SGS operează o rețea de 2.600 de birouri și laboratoare răspândite în întreaga lume.

Cuvinte cheie:  SGS ESG Ratings Evaluarea MSCI MORGAN STANLEY CAPITAL