Smartree HRTech: Creștere de peste 20% a cifrei de afaceri în 2023

17 iunie 2024, 11.48 - Afaceri   Social   Tehnologie

București - 17 iunie 2024 -

Smartree HRTech, lider în furnizarea de servicii și soluții software integrate de resurse umane, anunță astăzi rezultatele financiare ale anului 2023, marcate de o creștere a cifrei de afaceri de 21%.

Rezultate financiare solide în 2023

Anul 2023 a fost un an de creștere pentru Smartree. Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 25,1 milioane lei, în creștere cu 21% față de anul precedent, ca urmare a consolidării rezultatelor financiare, împreuna cu BIA Human Resources Management Services. Această creștere a fost susținută de succesul soluțiilor de software și de calitatea serviciilor furnizate de Smartree.

Planuri ambițioase de creștere pentru 2024

Smartree va continua să crească susținut și în 2024, investind în continuare în dezvoltarea de soluții software inovatoare, în domeniul managementului resurselor umane, având ca obiectiv ușurarea și eficientizarea muncii în departamentele de HR.

„Rezultatele obținute în 2023 ne-au adus satisfacție, într-un an marcat de cu totul alt tip de provocări și probleme, față de anii precedenți, demonstrând încrederea tot mai mare a clienților în soluțiile și serviciile noastre”, a afirmat Alexandra Peligrad, CEO Smartree. „Chiar dacă piața muncii nu a mai fost foarte efervescentă în ultimul an, și angajații nu-și mai schimbă locul de muncă cu ușurința cu care o făceau în anii anteriori, deficitul de personal rămâne în continuare o problema majoră. Smartree adresează această provocare prin soluțiile software de automatizare a proceselor de HR, și serviciile de outsourcing, pe care le oferă. Avem convingerea că, prin investițiile continue în inovație și în dezvoltarea echipei noastre, vom continua să creștem și în 2024, consolidând astfel poziția de lider pe piața de soluții software și servicii de resurse umane din România.”

Lider în România pe piața serviciilor de outsourcing de salarizare și administrare de personal, Smartree oferă de peste 24 de ani, servicii și soluții software complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane, aflate într-o continuă evoluție. Smartree are o poziționare unică pe piața din România, fiind partener local ADP, cel mai mare procesator de salarii la nivel global. Compania oferă expertiză în cele mai bune practici din industrie, dar și know how-ul celor peste 100 de specialiști care își desfășoară activitatea în dezvoltarea de soluții software, cât și în serviciile de payroll și administrare de personal.

Despre Smartree HRTech

Smartree HRTech, divizia de inovare în tehnologie software și servicii de HR, este deținută de holdingul de investiții Delta Asset Invest, ce aparține lui Dragoș Roșca, investitor activ în companii precum Smartree, Patiline, Ynovate Immo, 2Performant sau Bento.

Cuvinte cheie:  Smartree HRTech outsourcing de salarizare administrare de personal

Smartree HRTech: Creștere de peste 20% a cifrei de afaceri în 2023