Noul BizPharma Head Office cu tehnologie cloud Setrio lansează cea mai nouă soluție de retail pharma într-un Data Center Orange

04 iunie 2024, 04.44 - Afaceri   Social   Tehnologie

București - 04 iunie 2024 -

Setrio Soft, producător local de soluții software, sărbătorește 20 de ani de succes și inovație în industria de sănătate. Acest moment special este marcat nu doar de realizările unei echipe dedicate și unite de programatori “made in Romania”, dar și de lansarea unui nou produs cloud care reprezintă angajamentul Setrio pentru viitor și pentru menținerea unui standard de productivitate și eficiență în retail-ul farma din România. În această călătorie de două decenii, Setrio a avut privilegiul de a colabora cu parteneri extraordinari și a consolidat misiunea de a crește afacerile clienților și partenerilor cu ajutorul tehnologiei elaborând un mediu sigur pentru datele atât de vitale în deciziile operaționale. Setrio mulțumește clienților care au contribuit constant la construcția soluțiilor de gestiune și care au resetat permanent treapta de referință pentru calitate și productivitate.

Accesibilitate, UX modern și funcționalități îmbunătățite sunt atuurile cu care Noul BizPharma HO Cloud vine în ajutorul managerilor de farmacii pentru a-i ajuta să-și controleze centralizat lanțul de distribuție farma. Produsul este rezultatul unei investiții de peste 700K euro și este un proiect de dezvoltare cu start încă din 2021.

Noua arhitectură a soluției este mai solidă și orientată către eficacitate: funcționalitățile principale sunt susținute de microservicii care lucrează independent. Datorită arhitecturii distribuite a microserviciilor, dacă un serviciu eșuează, celelalte pot continua să funcționeze. Utilizatorii pot experimenta mai puține întreruperi în activitate și o fiabilitate generală mai mare a aplicației. Microserviciile pot fi optimizate individual pentru performanță, ceea ce poate duce la o experiență mai rapidă și mai reactivă pentru utilizatori. Soluția este într-un proces de dezvoltare continuă: microserviciile sunt granulare și permit scalare progresivă, astfel că sunt programate lansări de noi funcționalități până la finele lui 2025.

BizPharma este mai mult decât o soluție software, este un întreg ecosistem pentru că înglobează atât reguli de business, cât și cerințe legislative stricte, care pot să varieze de la o casă de asigurări de sănătate la alta, plus elemente de control de la aproape toate instituțiile de sănătate din România: MS, SER, ANMCS. Decizia de a trece la un nou framework a venit din complexitatea tot mai crescută a sistemului, din nevoia de viteză și fluidizare a fluxului de lucru al utilizatorilor. Suntem în fiecare zi lângă profesioniștii din sănătate și încercăm să traducem cât mai ergonomic fiecare nevoie a lor“, a declarat Adrian Mușescu, Product Manager BizPharma.

Produsul rezultat este mai rapid. Tehnologia cloud și noul framework de dezvoltare bazat pe microservicii scalabile asigură o viteză de până la 30% mai mare a operării în noul Head Office.

Este mai simplu de utilizat. Meniul dinamic vă ajută să găsiți și să inițiați imediat orice funcționalitate.

Este mai ergonomic. Noua soluție are procesele de lucru regândite în ideea de a se apropia și mai mult de fluxul operațional din farmacii.

Rescrierea aplicației noastre farmaceutice pe tehnologie web este un pas semnificativ. Marchează angajamentul nostru de a furniza soluții inovatoare și eficiente pentru industria farmaceutică, adaptându-ne la cele mai recente evoluții tehnologice. Pentru noua versiune web am îmbinat experienta de 20 ani a echipei Setrio în dezvoltarea de soluții software pentru profesioniștii din sănătate cu experiența utilizatorului BizPharma. Noua aplicație BizPharma HO Cloud este concepută pentru a transforma modul în care farmaciile își gestionează activitățile zilnice și vine cu îmbunătățiri majore care vor transforma modul în care farmaciile își desfășoară activitatea.

Am reimaginat interfața pentru a fi cât mai intuitivă și ușor de folosit, astfel încât personalul farmaceutic să poată naviga și opera fără dificultăți, chiar și fără cunoștințe tehnice avansate. Noua aplicație include toate funcționalitățile esențiale ale versiunii anterioare, dar și o serie de caracteristici noi, cum ar fi: structurarea pe secțiuni a informațiilor în paginile de configurare în funcție de ariile de aplicare, restrângerea secțiunilor care nu sunt de interes imediat și salvarea acestor setări la nivel de utilizator, accesarea rapidă a funcționalităților reducând astfel considerabil pașii de navigare și sporind operativitatea. Suntem încrezători că această nouă versiune va aduce beneficii semnificative utilizatorilor noștri”, ne-a spus Claudia Durlă, Business Analyst Divizia Farmaceutică Setrio Soft.

Rescrierea aplicației Setrio pentru farmacii pe tehnologie web reflectă dedicarea furnizorului software pentru inovație și dorința de a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale farmaciilor moderne din România, indiferent de dimensiunea acestora. Această tranziție îmbunătățește performanța și accesibilitatea aplicației și oferă o bază solidă pentru viitoare îmbunătățiri și extinderi.

Acest produs nu este doar un pas înainte pentru compania noastră, dar și o dovadă a ceea ce putem realiza atunci când lucrăm împreună cu parteneri si clienti care ne împărtășesc viziunea și angajamentul pentru excelență”, a declarat Marius Ciupercă, Co-Fondator Setrio Soft.

Cuvinte cheie:  BizPharma Data Center Orange Claudia Durlă Setrio Soft