Zalău, o nouă destinație de frumusețe premium pentru DOUGLAS România: al 43-lea magazin

21 mai 2024, 11.05 - Afaceri   Social

București - 21 mai 2024 -

·       DOUGLAS România a deschis cel de-al 43-lea magazin din România, la Zalău;

·       Magazinul din Zalău Value Centre cuprinde peste 130 de branduri din care Coach, Ariana Grande, Dr. Irena Eris, Kylie Cosmetics, Billie Eilish, Florence By Mills, Abercrombie&Fitch, Gritti sunt exclusive;

·       Lavinia Ivas, CEO DOUGLAS România: Continuând implementarea strategiei noastre „Let it Bloom”, suntem încântați să anunțăm deschiderea celui de-al 43-lea magazin în România , marcând un nou spațiu DOUGLAS, de data aceasta în Zalău, unde, pasionații de produse premium pot beneficia de experiențe care transformă stilul de viață într-unul unde frumusețea și îngrijirea devin priorități cotidiene”.

DOUGLAS România a deschis pe 16 mai cel de-al 43-lea din România, în Transilvania, la Zalău Value Centre (Bd. Mihai Viteazul, Nr. 58B).

Continuând implementarea strategiei noastre „Let it Bloom”, suntem încântați să anunțăm deschiderea celui de-al 43-lea magazín în România, marcând un nou spațiu DOUGLAS, de data aceasta în Zalău, unde, pasionații de produse premium pot beneficia de experiențe care transformă stilul de viață într-unul unde frumusețea și îngrijirea devin priorități cotidiene. În 2024, DOUGLAS nu se va opri la lansările de magazine din această primăvară, din Pitești și, acum, din Zalău, ci va continua extinderea prin noi investiții acolo unde comunitățile de clienți doresc o experiență completă de shopping, care include nu numai produse, ci și consiliere, campanii promoționale, evenimente personalizate”, a declarat Lavinia Ivas, CEO DOUGLAS România.

Magazinul din Zalău Value Centre propune o gamă largă de produse de machiaj, îngrijire și parfumerie și un total de peste 130 de branduri, printre care cele exclusive: Coach, Ariana Grande, Dr. Irena Eris, Kylie Cosmetics, Florence By Mills, Abercrombie&Fitch, Gritti si multe altele.

Toți cei care trec pragul magazinului nostru din Zalău vor beneficia de oferte speciale, clienții fiind puși întotdeauna pe primul loc atunci când vine vorba de experiențe unice de cumpărare a unor produse premium ”, a mai spus Lavinia Ivas, CEO DOUGLAS România.

Extinderea rețelei de magazine este parte a planurilor de dezvoltare ale DOUGLAS România. Compania are în vedere să continue investiția constantă în infrastructura online și promovarea mărcilor românești, în cadrul proiectului.

RoBrands. La patru ani de la lansare, RoBrands, singura platformă premium din zona de frumusețe dedicată produselor și producătorilor locali, reunește 39 de branduri  și peste 1400 de produse, iar compania derulează o strategie de accelerare a dezvoltării sale în anul următor.

DOUGLAS România dispune de un asortiment care cuprinde, în total, aproximativ 28.000 de produse și  aproximativ 600 de branduri.

DESPRE DOUGLAS

DOUGLAS Group, cu mărcile sale comerciale DOUGLAS, NOCIBÉ, parfumdreams și Niche Beauty, este destinația de frumusețe premium omnichannel numărul unu în Europa. Grupul DOUGLAS își inspiră clienții să trăiască propriul tip de frumusețe, oferind un sortiment unic online și în aproximativ 1.850 de magazine. Cu o dimensiune și un acces la clienți de neegalat, Grupul DOUGLAS este partenerul preferat al mărcilor și oferă o gamă premium de mărci selective și exclusive, precum și mărci corporative proprii. Sortimentul include parfumuri, produse cosmetice de machiaj, produse de îngrijire a pielii, produse de îngrijire a părului, accesorii, precum și servicii de înfrumusețare. Consolidarea poziționării sale omnichannel de succes, dezvoltând în același timp în mod constant o experiență superioară pentru clienți, se află în centrul strategiei Grupului DOUGLAS "Let it Bloom - DOUGLAS 2026". Modelul de afaceri câștigător este susținut de propunerea omnichannel a Grupului, de mărcile de top și de capacitățile de date. În anul financiar 2022/23, Grupul DOUGLAS a generat vânzări (nete) de 4,1 miliarde de euro și a angajat aproximativ 18.000 de persoane în întreaga Europă.

Pentru mai multe informații vizitați website-ul DOUGLAS.

Cuvinte cheie:  Zalău  DOUGLAS România  Lavinia Ivas RoBrands