BenQ lansează primul monitor pentru programare din lume

21 mai 2024, 09.58 - Afaceri   Social   Tehnologie

București - 21 mai 2024 -

Seria RD oferă o claritate absolută și un mediu optimizat pentru programatori

BenQ, brandul renumit la nivel mondial pentru dispozitivele digitale de lifestyle și pionier al ecranelor profesionale, a anunțat astăzi lansarea seriei RD, prima linie de monitoare din lume creată special pentru a satisface nevoile unice ale programatorilor. Echipată cu panoul Fine-Coated Panel (variază în funcție de modele), exclusiv BenQ, cu proprietăți avansate anti-reflexie și anti-glare concepute special pentru programare, seria RD oferă programatorilor o claritate absolută pentru a se concentra în întregime pe liniile lungi de cod.

"În calitate de companie orientată către utilizatori, BenQ este dedicată prioritizării nevoilor utilizatorilor săi ", a declarat Conway Lee, președintele BenQ Corporation. "Cu un angajament sincer de a servi comunitatea, ne propunem să dăm viață inovației și să deschidem calea spre viitor prin introducerea primelor monitoare pentru programare din lume, în seria RD."

Ecranele din seria RD promovează productivitatea și vin echipate cu un mod de codare avansat, oferind fonturi clare pentru o mai bună diferențiere a codului, atât în temele luminoase, cât și în cele întunecate, adaptate la diverse medii de lucru. Cu un buton dedicat în centrul barei de funcții, modul de codare din seria RD ajută programatorii să lucreze mai eficient și să-și protejeze vederea.

Proiectat pentru a oferi claritate și eficiență maximă atunci când programatorii muncesc, designul luminii de fundal MoonHalo (variază în funcție de model) al seriei RD oferă o iluminare confortabilă, ajutând utilizatorii să rămână concentrați în timpul sesiunilor lungi de lucru. De asemenea, acesta oferă flexibilitatea de a regla luminozitatea, temperatura de culoare, modul de iluminare și multe altele.

Pentru a proteja sănătatea ochilor, seria RD este echipată cu Night Hours Protection, o tehnologie care  combină luminozitate minimă, un filtru de îngrijire a ochilor pentru setările de lumină scăzută și optimizarea afișajului în camere întunecate, precum și detectarea automată a luminii ambientale și corecția luminozității prin Brightness Intelligence Gen2.

Așteptată în prima jumătate a anului 2024, seria RD va cuprinde modelele RD240Q (raport de aspect 16:10 și diagonală de 24,1 inchi), RD280U & RD280UA (3:2 și diagonală de 28,2 inchi) și RD320U & RD320UA (16:9 și diagonală de 31,5 inchi), cu opțiuni pentru standuri ergonomice reglabile și fixe. Oferite pe modelele mai mici de 24,1 și 28,2 inchi, raporturile de aspect 3:2 și 16:10 orientate spre productivitate acomodează mai multe linii de cod pe verticală, în timp ce modelul 16:9 de 31,5 inchi oferă o suprafață de ecran amplă pentru cantități mari de cod.

Seria RD dispune, de asemenea un switch KVM (tastatură, video, mouse) şi tehnologie Multi-Stream Transport, care permite utilizatorilor să conecteze în lanț mai multe ecrane extinse de la un singur port USB-C. În acelaşi timp software-ul Display Pilot 2 include comenzi precum: Self-Defined Shortcuts, Desktop Partition, Application Mode, Software Dimming, Circadian Mode și altele.

Noile modele BenQ sunt realizate din materiale reciclate și au un design eficient din punct de vedere energetic, demonstrând dedicarea BenQ pentru sustenabilitate și practici ecologice în dezvoltarea produselor.

Pentru a afla mai multe despre monitoarele din seria RD și variațiile de caracteristici dintre modele, vă rugăm să vizitați site-ul BenQ.

Cuvinte cheie:  switch KVM BenQ Corporation Fine-Coated Panel KVM

BenQ lansează primul monitor pentru programare din lume