Bayer România redirecționează 26.000 de euro către Dăruiește Viață, pentru construcția campusului medical Marie Curie

21 mai 2024, 08.55 - Afaceri   Sănătate   Social

București - 21 mai 2024 -

Bayer România s-a alăturat Asociației Dăruiește Viață pentru continuarea inițiativei #NoiFacemUnSpital, prin redirecționarea a 26.000 de euro din vânzările produsului Bepanthen® Unguent.

Suma redirecționată sprijină construcția celei de-a doua clădiri și transformarea Spitalului Marie Curie într-un campus medical la standarde europene, pentru ca toți copiii îngrijiți acolo să beneficieze de aceleași standarde înalte de tratament.

„Ne bucurăm să anunțăm că prin campania noastră Bepanthen® am reușit să redirecționăm peste 26.000 de euro către Asociația Dăruiește Viață, în sprijinul construirii unei noi clădiri și pentru a transforma Spitalul Marie Curie într-un campus medical. Această realizare este în concordanță cu misiunea Bayer, „Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană”, și înseamnă un pas către îmbunătățirea accesului la asistența medicală pediatrică în România. Suntem recunoscători pentru sprijinul neclintit al consumatorilor care au încredere în produsele noastre, precum și al clienților și partenerilor noștri, sprijin care a fost esențial în promovarea cauzei noastre și în a face posibil acest rezultat. Sperăm că acest efort de colaborare să servească drept inspirație, deoarece împreună putem avea un impact semnificativ asupra bunăstării generațiilor viitoare”, a spus Pascal Bühler, Country Commercial Lead al Diviziei Consumer Health a Bayer pentru România, Bulgaria și Republica Moldova.

„#Noi am făcut un Spital, printr-o mobilizare extraordinară a societății civile și când spunem #Noi ne referim la cei peste 350.000 de oameni și cele peste 8.000 de companii care au avut încredere și au donat pentru Dăruiește Viață. Nu ne oprim aici, pentru că doar o parte dintre secțiile actualului Spital Marie Curie s-au mutat în noua clădire. Ne dorim ca toți copiii care ajung aici să aibă acces la aceleași condiții de tratament din secolul acesta. De aceea, inițiativa continuă cu Campusul Medical pe care vrem să-l construim la Marie Curie. Ne bucurăm să vedem că noi parteneri se alătură acestei inițiative și ne sprijină să ducem visul mai departe”, spune Carmen Uscatu, fondatoare Dăruiește Viață.

„Spitalul pe care l-am construit împreună este dovada că se poate și în România și că, atunci când avem un obiectiv comun puteam realiza lucruri extraordinare. Acest Spital este un loc al premierelor, nu numai la nivel de infrastructură și echipamente, ci și prin modul în care se oferă îngrijire copilului cu patologie gravă în România. Credem că acest proiect și continuarea lui, campusul medical, este un început concret și palpabil pentru o reformă reală și mult-așteptată în sistemul medical din România. Îi îndemnăm pe susținătorii Dăruiește Viață să ne rămână alături pentru a construi împreună pe mai departe”, spune Oana Gheorghiu, fondatoare Dăruiește Viață.

Despre Bayer

Bayer este o companie globală cu competenţe cheie în domeniul Ştiinţelor Vieţii, respectiv sănătate şi agricultură. În conformitate cu misiunea sacompaniei „Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană”/ “Health for all, Hunger for none”, produsele și serviciile sale sunt concepute pentru a ajuta oamenii și planeta să prospere prin sprijinirea eforturilor de a face față provocărilor majore prezentate de o populație globală în creștere și îmbătrânire. Bayer se angajează să contribuie dezvoltarea durabilă și să genereze un impact pozitiv asupra afacerilor sale. În același timp, Grupul își propune să-și crească puterea de câștig și să creeze valoare prin inovare și creștere. Marca Bayer reprezintă încredere, fiabilitate și calitate în întreaga lume. În anul fiscal 2023, Grupul avea aproximativ 100.000 de angajați și vânzări de 47,6 miliarde de euro. Cheltuielile de cercetare și dezvoltare înainte de articolele speciale s-au ridicat la 5,8 miliarde de euro. Pentru mai multe informații, accesați www.bayer.com

Despre Dăruiește Viață

De mai bine de 12 ani, Dăruiește Viață construiește și reconstruiește secții, spitale, speranțe, investind peste 60 mil. euro în sistemul medical din România, fonduri strânse exclusiv din donații și sponsorizări. Dăruiește Viață a oferit sprijin bolnavilor de cancer în relația cu Autoritățile, a modernizat mai multe secții de oncologie din țară (Brașov, Timișoara, Cluj, București) și a demarat cel mai mare proiect de implicare socială din ultimii ani: construcția Spitalului de Copii de la București, în prezent funcțional. Peste 350.000 de persoane fizice și peste 8.000 de companii fac parte din comunitatea #NoiFacemUnSpital.

Contact:

Persoană de contact:

Florentina Crușitu

Communications Department

Email: florentina.crusitu@bayer.com

Declarații anticipative

Acest document poate include declaraţii anticipative în baza presupunerilor şi estimărilor actuale realizate de Grupul Bayer sau echipa de management a subgrupului. Diferite riscuri cunoscute şi necunoscute, incertitudini şi alţi factori pot conduce la diferenţe semnificative între rezultatele viitoare efective, situaţia financiară, dezvoltarea sau performanţele companiei şi estimările indicate în prezentul document. Printre aceşti factori se numără factorii prezentaţi în rapoartele publice ale Bayer care sunt disponibile pe website-ul Bayer la www.bayer.com. Compania nu-şi asumă nicio răspundere pentru a actualiza aceste declaraţii anticipative sau pentru a le adapta la evenimentele sau evoluţiile viitoare.

Cuvinte cheie:  NoiFacemUnSpita Dăruiește Viață Bayer Oana Gheorghiu Bayer România