Hervis Sports & Fashion deschide cel de-al doilea magazin în Pitești

25 aprilie 2024, 10.38 - Afaceri   Monden / Lifestyle   Social

București - 25 aprilie 2024 -

Astăzi, 25 aprilie 2024, ora 10:00, Hervis Sports & Fashion a deschis cel de-a doilea magazin din Pitești. Noul magazin se află în Centrul Comercial Argeș Mall, Str. Tudor Vladimirescu, nr. 37, și are o suprafață de peste 1000 mp.

Misiunea Hervis Sports România este aceea de a fi alături de toate comunitățile din care face parte și de a susține toți iubitorii sportului. Astfel, Hervis este alături atât de cei care se află la început de drum și descoperă energia și adrenalina pe care le oferă mișcarea, cât și de cei care au inclus deja sportul în rutina zilnică și au transformat mișcarea într-un stil de viață.

În magazinele Hervis Sports orice iubitor al mișcării poate găsi  echipamente și articole de încălțăminte și îmbrăcăminte destinate sporturilor diverse, precum: ciclism, înot, drumeții, fitness, fotbal și multe altele. De asemenea, Hervis Sports oferă clienților săi și servicii pentru întreținerea echipamentelor sportive, informații, sfaturi și motivație, în vederea determinării integrării sportului în rutină și a atingerii obiectivelor propuse.

Așa cum și-a obișnuit clienții, Hervis Sports își concentrează atenția asupra experienței de cumpărare adaptate nevoilor. Astfel, urmând planul de expansiune, noul magazin este amenajat conform standardelor concernului din care face parte și oferă o gamă extinsă de produse, ce cuprinde atât articole sportive, cât și pentru petrecerea timpului liber.

Inaugurarea noului magazin Hervis Sports din Pitești confirmă încrederea concernului din care face parte și aduce companiei bucuria de a fi mai aproape de cât mai mulți iubitori ai sportului.

Cu ocazia deschiderii noului magazin, Hervis Sports își așteaptă cumpărătorii cu prețuri speciale și multe alte surprize.

Mai multe informații despre ofertele disponibile în noul magazin din Pitești pot fi regăsite aici: https://online.fliphtml5.com/xtte/skrh/#p=1

Cuvinte cheie:  Hervis Sports magazin Hervis articole sport

Hervis Sports & Fashion deschide cel de-al doilea magazin în Pitești