Agenția de marketing digital Search Ads a administrat anul trecut bugete de 5 milioane de euro, în creștere cu 30%

20 martie 2024, 11.30 - Afaceri   Social

București - 20 martie 2024 -

Search Ads, una dintre cele mai experimentate agenții de marketing digital din România, a anunțat că anul trecut a administrat bugete în valoare de 5 milioane de euro, în creștere cu 30% față de anul precedent. De asemenea, Search Ads a gestionat, de la înființare, bugete totale de publicitate online de cca 45 milioane de euro.

De asemenea, pe fondul interesului crescut al companiilor pentru promovarea online,  bugetele alocate pentru promovarea prin Google Ads și Meta Ads s-au majorat semnificativ, în timp ce sumele alocate pentru publicitatea pe Tik Tok au avut o creștere spectaculoasă, de cca 200%.

Acest trend ascendent s-a menținut pe fondul planurilor de dezvoltare ale agenției, echipei integrate de experți foarte specializați pe industrii precum materiale de construcții, real estate și e-commerce, dar și extinderii portofoliului de clienți în aceste arii și în cele de retail și medical/farmaceutice.

Încrederea clienților noștri în know-how-ul echipei Search Ads, serviciile integrate de marketing digital pe care le oferim companiilor din industrii variate de peste 12 ani, precum și un raport corect între costuri și beneficii, au fost printre factorii care au contribuit la aceste creșteri”, a declarat Paul Smarandache, unul dintre fondatorii Search Ads.

Într-un mediu de afaceri hiper competitiv, marcat și de impactul tot mai puternic al  dezvoltării AI, companiile se confruntă cu o presiune fără precedent de a se diferenția și de a crea valoare autentică prin produsele și serviciile lor. De aceea, parteneriatul cu specialiști  în crearea și optimizarea strategiilor de marketing online, dar și integrarea lor cu cele mai recente instrumente și date disponibile pe piață, alături de cunoașterea în profunzime a specificului și provocărilor unor industrii, sunt esențiale pentru ca organizațiile să se apropie cât mai mult de atingerea obiectivelor lor comerciale și reputaționale.

Search Ads este, de 10 ani, Google Premier Partner, una dintre cele mai importante recunoașteri din domeniului marketing-ului digital, ce are în vedere criterii precum: capacitatea de fidelizare și de creștere a portofoliului de clienți, diversificarea serviciilor și produselor oferite, investițiile în promovarea prin canalele și platformele Google, alături de rezultatele și performanțele campaniilor. De asemenea, agenția este și partener al Meta, LinkedIN și Microsoft Ads.

Despre Search Ads:

Fondată în urmă cu 12 ani de Alexandru Roman și Paul Smarandache, Search Ads este una dintre cele mai importante agenții independente de marketing digital din România, ce oferă servicii integrate în acest domeniu, precum promovarea prin Google Ads, Facebook, Tik Tok și LinkedIN Ads, digital development și SEO. Cu o strategie centrată pe eficiență și orientată spre rezultatele campaniilor, Search Ads este recunoscută de clienți din domenii variate – imobiliare și construcții, fashion, IT, retail, publicitate, servicii profesionale, domeniul financiar bancar - pentru know-how-ul specific de digital, dar și al caracteristicilor acestor piețe. Search Ads are o echipă specializată în toate ariile de marketing online, fiind printre cele 3% agenții din România care beneficiază de recunoaștere internațională, prin statutul de Google Premier Partner.

Cuvinte cheie:  Search Ads  Google Ads  Facebook  Tik Tok marketing digital Alexandru Roman Paul Smarandache