Mobexpert a primit Medalia Qudal pentru Excelență în Calitate

București - 14 martie 2024 -

Mobexpert a primit Medalia Qudal pentru Excelență în Calitate, fiind considerat cel mai iubit brand de mobilier din România de către consumatori, în cadrul celui mai recent studiu QUDAL - QUality meDAL.

Medalia Qudal reprezintă un simbol al încrederii și respectului acordat de către consumatori în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor. Este acordată pe baza unei cercetări de piață riguroase, realizată de asociația internațională de certificare ICERTIAS. Cercetarea s-a desfășurat pe teritoriul României, pe un eșantion de 1.200 de respondenți, în ianuarie 2024. Participanții au completat un chestionar online, metodologia folosită fiind CAWI-DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).

Categoria la care Mobexpert s-a plasat pe primul loc în răspunsuri a fost:

"Specificați numele producătorului sau furnizorului de mobilă care, din experiențele dumneavoastră personale și după părerea dumneavoastră oferă, indiscutabil, cel mai înalt nivel de calitate de pe piața românească."

"În cadrul Mobexpert calitatea este o valoare fundamentală în tot ceea ce facem. De la selecția meticuloasă a materialelor și designului, până la procesele noastre de producție și serviciile pre și post-vânzare, ne străduim să ne depășim standardele și să oferim clienților noștri experiențe memorabile. Medalia Qudal ne motivează să ne păstrăm angajamentul față de calitate și să căutăm constant soluții inovatoare. Ne asumăm promisiunea de a rămâne un partener de încredere pentru toți cei care doresc să își transforme casele în spații unice și pline de personalitate." a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Mobexpert este o companie vertical integrată, care realizează pe plan local întregul proces, de la designul și proiectarea produselor, producția în fabricile Mobexpert și până la vânzarea de mobilier și decorațiuni în magazinele fizice Mobexpert și în magazinul online. La acestea se adaugă servicii personalizate de consultanță în amenajare precum și activități de logistică și import printr-o rețea de peste 400 de furnizori din întreaga lume. Astfel, modelul de business inovator al companiei o diferențiază pe piața de profil din România.

Informaţii generale despre Grupul Mobexpert

Grupul Mobexpert este o companie 100% românească cu o prezență de peste 30 de ani pe piața din România. Reţeaua regională a Mobexpert numără 26 de hipermagazine şi magazine de dimensiuni mai mici, precum și un magazin online, www.mobexpert.ro.

Grupul Mobexpert are 2.100 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 250 milioane euro. Grupul Mobexpert deţine, de asemenea, opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export. Mobexpert include și 8 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate în Bucureşti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava,Constanța, Brașov, Sibiu și Pitești.

Cuvinte cheie:  Grupul Mobexpert  Mobexpert Medalia Qudal Excelență în Calitate

Mobexpert a primit Medalia Qudal pentru Excelență în Calitate