Zalando își dezvoltă strategia pentru a acoperi o cotă mai mare a pieței de e-commerce în industria de modă și lifestyle cu un ecosistem pan-european pentru clienți și parteneri

13 martie 2024, 03.51 - Afaceri   Social

București - 13 martie 2024 -

Ecosistemul axat pe creșterea în relația cu consumatorii (B2C) și relația cu businessurile (B2B) va întări relațiile cu clienții și partenerii

În segmentul B2C, Zalando mizează pe calitate și diversifică oferta pe mai multe aspecte de lifestyle, transformând explorarea modei într-o experiență mai plăcută

În domeniul B2B, compania își deschide infrastructura logistică, capacitățile software și de servicii, devenind astfel un sprijin esențial pentru branduri și comercianți, fie că aceștia operează pe platforma Zalando sau în afara acesteia

Strategia revizuită urmărește să impulsioneze creșterea în 2028, vizând o rată anuală compusă de creștere a Volumului Brut de Mărfuri (GMV) și a veniturilor între 5-10%, și o marjă EBIT ajustată între 6-8%.

Zalando își perfecționează strategia pentru a crea cea mai vastă rețea europeană de comerț online de modă și lifestyle, concentrându-se pe două direcții principale: Business-to-Consumer (B2C) și Business-to-Business (B2B). Pasul strategic către acest model de ecosistem reprezintă o schimbare față de modelul actual de platformă, permițând Zalando să acopere o cotă mai largă din piața de e-commerce pentru modă și lifestyle și să consolideze relațiile cu clienții și partenerii.

Puteți accesa comunicatul de presă aici.

La ora 8:30 A.M. CET (9:30 ora României), Dr. Sandra Dembeck, CFO Zalando, va prezenta rezultatele anului 2023 și va fi disponibilă pentru întrebări, după prezentare. Conferința de presa virtuală se va încheia la ora 9:00 AM CET (10:00 AM, ora României).

Pentru a putea adresa întrebări în timpul Conferinței vă rugăm să vă înregistrați folosind acest link. După înregistrare, veți primi un email cu detaliile evenimentului. Vă puteți loga cu o oră înainte de începerea evenimentului, folosind numărul de telefon și codul PIN primit pe email.

Dacă doriți doar să ascultați prezentarea, fără să adresați întrebări, acest link vă oferă acces.

După publicarea rezultatelor anului 2023, la ora 10:30 AM CET (11:30, ora României), co-CEO Robert Gentz și co-CEO David Schneider, împreună cu Dr. Sandra Dembeck, CFO Zalando, vor prezenta planurile Zalando pentru 2024, care vizează atât clienții, cât și partenerii și investitorii. Cei trei vor fi disponibili ulterior pentru întrebări.

Pentru înregistrarea la Conferința de Presă privind Actualizarea Strategiei, folosiți acest link.

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări.

Despre Zalando

Fondat în Berlin în 2008, Zalando construiește cel mai important ecosistem pan-european pentru comerțul electronic de modă și lifestyle, axându-se pe două direcții de dezvoltare: relațiile cu consumatorii (B2C) și relațiile cu afacerile (B2B). În sectorul B2C, compania oferă o experiență de cumpărături multi-brand inspirațională și de calitate pentru produse de modă și lifestyle, destinată pentru aproximativ 50 de milioane de clienți activi în 25 de piețe. În domeniul B2B, Zalando se folosește de infrastructura logistică, software-ul și capacitățile de servicii pentru a sprijini brandurile și comercianții să își administreze și să își extindă afacerea de e-commerce, fie că operează pe platforma Zalando sau în afara acesteia. Ca ecosistem, Zalando își propune să faciliteze o schimbare pozitivă pentru industria modei și a stilului de viață.

Cuvinte cheie:  Zalando  B2C Volumului Brut de Mărfuri Conferința de Presă privind Actualizarea Strategiei