TOPEX primeşte Premiul Pentru Produsul Anului 2007, acordat de Communications Solutions

16 octombrie 2008, 11.16 - IT&C   Tehnologie

Bucuresti - 16 octombrie 2008 - BUCUREŞTI / 17:24, 5.06.2008

TOPEX a anunţat astăzi faptul că Technology Marketing Corporation (TMC) Communications Solutions a numit TOPEX IP VCS ca soluţie câştigătoare a Premiului pentru Produsul Anului 2007.

Fiind lansată internaţional cu doi ani în urmă, soluţia IP VCS este prima implementare complet IP a unei reţele de transport multiserviciu pentru domeniul ATC. A fost dezvoltată datorită eforturilor susţinute ale companiei de a adapta tehnologiile VoIP existente în piaţă la cerinţele curente ale industriei ATC. În acest fel, TOPEX IP VCS este o soluţie redundantă destinată Managementului Traficului Aerian şi înglobează soluţia VCS clasică şi PSTN reuşind foarte uşor migrarea către tehnologia IP. Soluţia TOPEX este flexibilă, uşor de upgradat, integrat şi personalizat şi a fost creată pentru a asigura securitate şi rezistenţă atât la defecţiunile hardware cât şi la cele IP-link.

“Este o adevărată onoare pentru noi să primim pentru al doilea an consecutiv Premiul pentru Produsul Anului acordat de Technology Marketing Corporation's (TMC) după soluţia multiSwitch premiată în anul 2006.”, a declarat Dl. Dan Adamescu CEO TOPEX. “Suntem orientaţi către livrarea de soluţii end-to-end ce răspund complet tuturor cerinţelor de securitate, calitate şi transport specifice domeniului strategic al Traficului Aerian şi acest premiu reprezintă pentru noi şansa de a arăta realizările în materie de IP VCS tuturor companiilor din industrie. Ne motivează să păstram şi chiar să îmbunătăţim standardele noastre astfel încât pe viitor să obţinem rezultate îmbunătăţite”, a adăugat Dl. Adamescu.

"TOPEX a fost distinsă cu Premiul pentru Produsul Anului 2007 pentru excelenţă în dezvoltarea comunicaţiilor de voce, date şi video." a declarat Rich Tehrani, Preşedinte TMC şi Group Editor-in-Chief la Communications Solutions.

"TOPEX a demonstrat că este o companie dedicată calităţii şi excelenţei în soluţii, companiile ce utilizează soluţiile TOPEX, beneficiind de experienţa TOPEX precum şi de rentabilitatea investiţiei. Sunt fericit să onorez munca şi realizările lor şi astept cu nerăbdare mai multe soluţii inovatoare".

A opta ediţie a Premiilor Communications Solutions - Produsul Anului recunoaşte viziunea, direcţia şi atenţia la detalii, caracteristici ale prestigiosului premiu. Au fost selectate cele mai revoluţionare produse şi servicii lansate pe piaţă în anul 2007, pentru realizările lor inovatoare.

Lista câştigătorilor Premiilor Produsul Anului 2007 poate fi găsită pe site-ul Communications Solutions.

Despre TOPEX:

TOPEX este o companie românească ce produce echipamente de telecomunicaţii destinate operatorilor de reţele fixe şi mobile precum şi integratorilor IT&C. Are o experienţă de peste 18 ani în cercetarea, dezvoltarea şi producţia echipamentelor de telecomunicaţii civile şi militare.

Portofoliul său de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM şi CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) şi sisteme de comunicaţii de voce ATC.

Despre TMC:

Technology Marketing Corporation (TMC) este o companie media globală ce ajută clienţii noştri să îşi construiască comunitatea în print sau on line. TMC publică: Customer Inter@ction Solutions, revista Internet Telephony, revista IMS şi Unified Communications . TMC este de asemenea prima publicaţie care a testat produse noi în propriile laboratoare on-site. TMCnet, website-ul TMC, este principala sursă de ştiri şi articole pentru industria comunicaţiilor şi tehnologiei. TMCnet are aproape un milion de vizitatori din SUA conform Quantcast* şi peste trei milioane de vizitatori unici în fiecare lună, potrivit WebTrends. În plus,TMC organizează Conferinţa şi Expoziţia INTERNET TELEPHONY, Conferinţa Communications Developer şi Conferinţa Call Center 2.0.

WIMAX.TMCnet.com – Now live!

Cable.tmcnet.com – Now live!

Pentru mai multe informaţii despre TMC, vă rugăm vizitaţi site-ul http://www.tmcnet.com/

TOPEX contact:

Doriana Popescu

doriana.popescu@topex.ro

Tel:+40-21/4083900

Fax:+40-21/4083909

TMC Contact:

Jan Pierret

203-852-6800, ext. 228

jpierret@tmcnet.com

Cuvinte cheie:  topex  tmc  premiu