16 octombrie 2008, 11.17 - IT&C   Tehnologie

Bucuresti - 16 octombrie 2008 - BUCUREŞTI / 17:29, 5.06.2008

EMAG introduce compania TOPEX pe piaţa din Rusia

TOPEX, producător European de echipamente de telecomunicaţii şi provider de soluţii NGN, a anunţat încheierea cu succes a unui parteneriat de afaceri în Rusia. Urmare a contractului semnat între compania locala EMAG şi compania românească, soluţiile TOPEX au devenit disponibile pentru piaţa din Rusia.
BUCUREŞTI / 17:29, 5.06.2008

EMAG introduce compania TOPEX pe piaţa din Rusia

EMAG este leader în Rusia şi CIS pentru distribuţia de produse profesionale de telecomunicaţii, reţelistică şi echipamente electrice. Scopul lor este să vină în întâmpinarea aşteptărilor clienţilor săi în ceea ce priveşte preţul şi performanţa produselor furnizate, în contextul unei pieţe ruseşti dinamice şi în continuă dezvoltare.

"Experienţa companiei TOPEX de a-şi adapta portofoliul de produse la cerinţele pieţei şi de a oferi soluţii de telecomunicaţii inovatoare ne-a determinat să încheiem acest parteneriat. Astfel avem posibilitatea să furnizăm clienţilor noştri o gamă largă de produse de calitate ce se bazează pe standarde înalte de securitate şi servicii profesionale de suport tehnic. Suntem încrezători că acest parteneriat va aduce beneficii ambelor părţi.", a declarat Dl. Sergey Sharonin – Preşedinte în cadrul companiei EMAG Rusia.

TOPEX dezvoltă şi comercializează produse şi soluţii de telecomunicaţii, servicii cu valoare adăugată cu expertiză specifică în tehnologiile bazate pe IP. Compania a început cu soluţii de voce PBX şi servicii asociate, în prezent fiind recunoscută ca furnizor de VoIP şi soluţii NGN. Datorită puterii sale inovatoare, flexibilităţii autentice şi respectului real faţă de clienţii săi, TOPEX a reuşit să se extindă în întreaga lume. Având departament propriu de cercetare şi dezvoltare, compania a fost permanent în contact cu evoluţia tehnologiei, multe dintre soluţiile TOPEX fiind printre primele care au oferit noi capabilităţi. Flexibilitatea ridicată în ceea ce priveşte serviciile şi produsele sale, a ajutat compania să îşi întărească poziţia pe piaţă şi să dezvolte produse care să răspundă cerinţelor din piaţa de Telecomunicaţii.

“Suntem foarte încântaţi că am încheiat un parteneriat atât de valoros, EMAG reprezentând pentru noi un partener important, recunoscut şi apreciat pe piaţa din Rusia.”, a declarat Dl. Constantin Dumitrescu, Director Marketing şi Vânzări în cadrul companiei TOPEX. “Acest parteneriat va ajuta ca vizibilitatea produselor noastre pe piaţa din Rusia să crească, în acest fel companiile locale având acces la cele mai noi tehnologii de telecomunicaţii dezvoltate de compania noastră.”, a adăugat Dl. Dumitrescu.

Despre EMAG

EMAG este un furnizor recunoscut de servicii de logistică şi lanţuri de distribuţie. EMAG ajută clienţii săi să îşi promoveze facilităţile cu inteligenţă şi eficienţă.

Înfiinţată în 1995, compania obţine, stochează şi livrează produse electrice şi de comunicaţii, componente dar şi echipamente de test pentru clienţii săi. Oferă zeci de mii de produse de la mai mult de o sută de producători.

Despre EMAG

Doriana Popescu

doriana.popescu@topex.ro

Tel: +40-21/4083924;