YZZY, un business sustenabil pentru industria telefoanelor mobile

07 decembrie 2023, 10.23 - Afaceri   Social   Tehnologie

București - 07 decembrie 2023 -

În lumea telefoanelor mobile, deprecierea se întâmplă foarte rapid. Piața este una competitivă, producătorii de telefoane mobile lansează noi modele, astfel încât prețurile au o dinamică extraordinară. Poate nu din cauza deprecierii, ci pentru că își doresc noi telefoane, cei care au de gând să vândă sau să cumpere un smartphone la mâna a doua ar fi bine să descopere  YZZY. Detaliem de ce, în rândurile ce urmează.

Vinzi sau cumperi un telefon la mâna a doua, YZZY îți este de mare folos

Pentru cei care nu știu, YZZY este portalul prin intermediul căruia oricine poate vinde sau cumpără un telefon mobil la mâna a doua. Este un bun susținător al sustenabilității acestui domeniu. Telefoane mobile de generație nouă, puțin utilizate, au în continuare utilitate, pentru cei care înțeleg că pot fi valorificate astfel de bunuri. Ce ar putea fi un impediment? Mentalitatea sau teama de a nu intra în posesia unui telefon mobil neconform. Nu se poate întâmpla asta la YZZY însă și iată de ce:

Orice telefon este atent și riguros verificat

În acest sens, cei de la YZZY se asigură că nu este un telefon furat, cu risc de blocare. Verifică din punct de vedere tehnic și estetic. Sunt peste 30 de criterii de care se ține cont, printre care, foarte important, care este starea bateriei. După o astfel de analiză, smartphone-ul în cauză este achiziționat de la clientul furnizor și pus la vânzare pe platforma dedicată

Sunt oferite garanții

Un alt aspect de mare importanță pentru orice cumpărător este că primește garanția, ceea ce până la urmă certifică că a cumpărat ceva de calitate.

Prețurile sunt corecte

Atunci când vinzi un telefon mobil, ai nevoie de o evaluare corectă. Din pagina oficială yzzy.ro aflăm cum are loc procedura de vânzare, care sunt pașii. O evaluare corectă și fără cost va fi efectuată de cei din echipă. Poți alege să accepți oferta sau nu, fără obligații. Cât despre cumpărarea unui smartphone la mâna a doua prețurile sunt în mod clar mai convenabile. De altfel, aici se face marea diferență între telefoanele noi din magazine și cele second hand. Un avantaj al costului care în același timp nu trebuie să presupună un compromis al calității.

În plus, toată această metodă de vânzare-cumpărare este corectă, rapidă - pentru că totul se desfășoară exclusiv online. Din punct de vedere fiscal de asemenea totul este în regulă. Orice cumpărător poate face o diferență în modul tradițional de a vinde și ce se întâmplă la YZZY. Iese din discuție faptul că trebuie să discute cu diverși potențiali clienți, pierde timp și energie și până la finalizarea unei tranzacții ar putea chiar să piardă clientul. Neîncrederea este cea care stă la baza acestor situații, ceea ce, prin YZZY se exclude.

Zeci de clienți s-au convins deja de această metodă de vânzare-cumpărare. Cei de la YZZY se bucură nu doar de popularitate, ci și de o rată mică de retur. Așadar, pentru cei interesați, pagina oficială va fi punctul de plecare pentru a vinde sau a cumpăra un telefon mobil la mâna a doua, în perfectă stare de funcționare.

Cuvinte cheie:  YZZY  business sustenabil  smartphone  yzzy.ro

YZZY, un business sustenabil pentru industria telefoanelor mobile