Díjbeszedő Holding Zrt a achizitionat GPV Mail Services

23 septembrie 2010, 11.47 - Afaceri   IT&C   Avocatură

Bucureşti - 23 septembrie 2010 - Recent s-au incheiat cu succes formalitatile de achizitionare de catre Díjbeszedő Holding Zrt a companiei GPV MAIL SERVICES detinuta de catre GPV Group.

GPV MAIL SERVICES este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata din Romania a serviciilor de mailing personalizat. Grupul de societati Díjbeszedő este o companie privata, fondata in 1949 in Ungaria, iar activitatile sale principale includ servicii de tipografie (facturi, extrase bancare personalizate, trimiteri direct mail), incasarea facturilor de utilitati publice si servicii conexe facturarii, prezentarea si plata facturilor online, digitalizarea, arhivarea si stocarea securizata a documentelor.

Contractul cu privire la preluarea intregului pachet de parti sociale a fost semnat la data de 4 iunie 2010, partile definitivand ulterior toate fomalitatile necesare transferului.

Consultantul financiar in aceasta tranzactie al Díjbeszedő Holding Zrt. a fost echipa de corporate finance a KBC Securities, coordonata de Florin Isac, Managing Director. Pe partea legala, cumparatorul a fost asistat de catre societatea de avocatura Bulboaca & Asociatii SCA, echipa de avocati din cadrul acestei societati fiind coordonata de Iulia Stoianof, Partner in cadrul firmei.

„Suntem incantati ca am asistat acest client si ca am putut contribui la finalizarea cu succes a tranzactiei, cu atat mai mult cu cat aceasta a implicat aspecte juridice complexe determinate de necesitatea desprinderii din structura GPV Group a societatii target”, a declarat Iulia Stoianof, coordonatoarea departamentului de drept societar / fuziuni si achizitii din cadrul Bulboaca & Asociatii SCA.

Infiintata in 2007, societatea Bulboaca & Asociatii SCA are in prezent 23 de avocati, devenind in doar trei ani unul dintre cele mai puternice branduri de pe piata locala de profil si este considerata una dintre cele mai importante firme de avocatura din Romania, experienta avocatilor si tranzactiile in care sunt implicati fiind recunoscute si apreciate de anuarele juridice internationale (Legal 500, Chambers and Partners Global, PLC Which Lawyer?, IFLR 1000) inca de la infiintarea firmei.

Bulboaca & Asociatii SCA a fost selectata de catre Ministerul Finatelor Publice sa acorde servicii de asistenta si reprezentare juridica Romaniei sau altor institutii publice in fata Curtii de Arbitraj International a Centrului International pentru Reglementarea Diferendelor relative la Investitii.

Printre cele mai importante tranzactii si proiecte consiliate de Bulboaca & Asociatii SCA se numara:

- coordonarea si reprezentarea cu succes a apararii unui societati farmaceutice in legatura cu obtinerea, print-o hotarare definitiva a reducerii cu aproximativ 70% a amenzii aplicate de catre Consiliul Concurentei, in cea mai importanta investigatie din Romania pana in prezent (prin raportarea la cuantumul cumulat al amenzilor de 30 milioane euro); este primul caz in Romania pana in prezent cand o firma de avocatura obtine o reducere a amenzii prin invocarea unei circumstante atenuante intr-un caz de cartel in fata unui instante din Romania;

- reprezentarea Statului Roman in emisiunea de Eurobonduri in valoare de 1 miliard de euro, anul acesta;

- acordarea de asistenta juridica pentru Schroders Investment Management Limited in stabilirea strategiei Fondului Proprietatea S.A. de selectie a fondului de administrare a activelor sale, estimate la 4 miliarde euro;

- acordarea de asistenta juridica pentru Proton Tehnologies in vanzarea unei participatii majoritare catre Vodafone Romania S.A.;

- acordarea de asistenta juridica firmei OTP Ungaria in legatura cu vanzarea diviziunii de asigurari catre societatea franceza Groupama, reprezentand o tranzactie in valoare de 897,2 milioane USD;

- acordarea de asistenta juridica Dole Europe SAS in legatura cu preluarea celui mai mare distribuitor de fructe din Romania;

- acordarea de asistenta juridica Kraft Foods Romania in legatura cu inchiderea fabricii Kraft Foods din Brasov;

- acordarea de asistenta juridica Wipro Technologies in legatura cu transferul de intreprindere ca parte a unui transfer multijurisdictional din Alcatel Lucent.

Pentru mai multe informaţii:

Cristina Cazan
Marketing Assistant
Bulboaca & Asociatii SCA
Direct Line: (40-21) 408 8912
Switchboard: (40-21) 408 8900
Fax: (40-21) 408 8911
Email: cristina.cazan@bulboaca.com
Website: www.bulboaca.com

UTI Business Center, 9th floor,
31 Vasile Lascar Stre

Cuvinte cheie:  achizitie  servicii  mailing personalizat