Brother România continuă programul de igienizare a zonelor montane alături de partenerii Xerom și Albamont

22 august 2023, 10.16 - Afaceri   Social   Turism

București - 22 august 2023 -

Angajații Brother România, alături de cei ai partenerului său – Xerom Sevice - și Clubul de Ecologie și Turism Montan Albamont, au participat din nou la acțiunea de igienizare a zonei protejate Rimetea din județul Alba.

Zona protejată Rimetea din județul Alba, între orașele Alba Iulia și Cluj, este o zonă din ce în ce mai vizitată de turiști, ceea ce vine cu o serie de riscuri în ceea ce privește păstrarea curățeniei în zonă. Brother s-a implicat constant alături de partenerii săi în această acțiune de ecologizare, fiind o acțiune continuă între anii 2012 și 2018, acțiune reluată în 2022 și continuată anul acest din spiritul de responsabilitate socială față de comunitățile locale.

”Suntem alături de partenerii Brother în această acțiune de igienizare a zonelor naturale aflate în zona protejată Rimetea pentru că ne asumăm responsabilitatea față de natura care ne înconjoară, care ne oferă oxigenul de zi cu zi și ne bucură cu un colorit deosebit. Aceste acțiuni au rolul atât de a ne oferi câteva clipe de relaxare în mediul natural, cât și sentimentul că vom contribui alături de partenerii noștri de business în activități de responsabilitate socială”, a declarat Simona Țăndărică.

Pentru a susține Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Organizației Națiunilor Unite (ONU), compania a implementat programul Brother Group Environment Vision 2050 prin care se alătură celor mai importante companii ale lumii care își asumă responsabilitatea față de natură. Alături de programul de igienizare, companie derulează an de an și un program de susținere a noilor generații de specialiști în mediu cu specializarea în lucrări de îmbunătățiri funciare și de protecție a mediului, pentru păstrarea și promovarea biodiversității.

Despre Clubul de Ecologie și Turism Montan ALBAMONT

CETM Albamont este o asociație neguvernamentală, care are scopul de dezvoltare durabilă a comunităților din zonele montane prin promovarea turismului montan responsabil, conservarea ariilor naturale protejate, promovarea valorilor culturale și morale tradiționale și educația în spiritul protejării naturii. Mai multe detalii aflați aici: www.albamont.ro.

Despre Xerom

Cu o experienţă acumulată începând din 1994, Xerom Service a câştigat o reputatie bună între companiile care promovează echipamente şi soluţii IT&C în România, fiind constant orientată către clienţi şi calitate. Mai multe detalii despre Xerom aflați la: http://v2.xerom.ro.

Despre Brother

Fondată în Japonia cu mai bine de un secol în urmă de către cei doi frați Masayoshi și Jitsuichi, Brother este în prezent o marcă recunoscută la nivel mondial pentru inovație tehnologică. Compania desfășoară operațiuni în peste 40 de țări și regiuni.

Printre produsele Brother, se numără imprimante, echipamente multifuncționale, scanere și soluții de etichetare. Oferta pentru o eră bazată tot mai mult pe tehnologie digitală și inteligentă include soluții mobile de tipărire și servicii de management al printurilor (Managed Print Services - MPS).

Cuvinte cheie:  Brother  Xerom  Brother România  zone montane  Albamont