LASTING System devine distribuitor Grandstream în România

16 august 2023, 05.16 - Afaceri   IT&C   Social

București - 16 august 2023 -

Soluțiile de networking și comunicații unificate (UC) oferite de Grandstream sunt acum disponibile pentru partenerii și clienții LASTING din România

LASTING System S.A., distribuitor de produse și soluții IT cu valoare adăugată (VAD), și-a extins portofoliul prin încheierea unui parteneriat cu Grandstream Networks, un furnizor american de soluții de comunicații unificate (UC) și rețelistică. În conformitate cu termenii parteneriatului, LASTING System devine distribuitor certificat al portofoliului Grandstream Networks de soluții UC, VoIP, rețelistică și securitate fizică în România.

„Ne bucurăm foarte mult de încheierea acestui parteneriat și de oportunitatea de a adăuga soluțiile Grandstream Networks la portofoliul de comunicații unificate al LASTING System. Cu Grandstream Networks în echipă, compania noastră furnizează soluții complete în zona de UC, rețelistică și VoIP, beneficiind atât de sprijin din partea furnizorului cât și de competențele tehnice adecvate pentru a oferi consultanță, suport în implementare, servicii de instalare și mentenanță la nivel local”, a declarat dl. Octavian Vlad, Business Development Manager în cadrul LASTING.

„Grandstream Networks este încântată de faptul că LASTING System a devenit partener oficial de distribuție în România”, a declarat Tomer Henn, Director de Vânzări la Grandstream Networks. „Experiența LASTING în piețe multiple, precum și serviciile remarcabile pe care le oferă partenerilor fac din LASTING alegerea perfectă pentru rolul de distribuitor Grandstream Networks. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm strâns cu LASTING System pentru a oferi clienților din România soluții puternice și de încredere în zona de UC și rețelistică.”

LASTING System are la activ peste 18 ani de expertiză în furnizarea de soluții UC complexe, atât la nivel național cât și internațional. Compania noastră își sprijină partenerii reselleri în identificarea de oportunități, oferindu-le consultanță pentru furnizarea soluțiilor optime și analiza cerințelor clientului, precum și servicii de instalare și întreținere, asistență pentru clienți și formare în utilizarea și administrarea infrastructurilor UC.

Despre Grandstream Networks

Grandstream conectează lumea din 2002, furnizând soluții de networking și comunicații unificate care permit o comunicare facilă și de încredere. Soluțiile Grandstream oferă tot ce este necesar pentru a construi o platformă de comunicare calitativă și ușor de gestionat, oferind o abordare de tip ”one stop shop” pentru toate soluțiile de rețelistică, comunicații unificate, colaborare și securitate fizică. Cu sediul central în Boston, SUA, soluțiile Grandstream sunt utilizate în peste 150 de țări și sunt apreciate în egală măsură de marile corporații și micile întreprinderi pentru calitatea, fiabilitatea și nivelul de inovație pe care îl oferă.

Despre LASTING System

LASTING System, parte din Grupul LASTING, este un jucător puternic pe piața IT din România, precum și unul dintre cei mai mari distribuitori IT cu valoare adăugată cu 100% capital românesc. Compania noastră este prezentă pe piața B2B din România de peste 28 de ani. LASTING System a dezvoltat parteneriate strategice cu cei mai importanți producători tehnologici la nivel mondial și acoperă întregul teritoriu al României printr-o rețea de parteneri, care se extinde în prezent la parteneriate regionale (Balcani).

LASTING System and Grandstream Announce Distribution Partnership in Romania

Grandstream’s award-winning networking and UC solutions are now available to customers in Romania

Boston, MA, USA and Timișoara, RomaniaLASTING System, a leading Romanian provider of IT products, solutions and services, has added US-based unified communications (UC) and networking solutions provider Grandstream Networks to its portfolio. Under the terms of this recently signed agreement, LASTING System will be a certified distributor of the Grandstream Networks portfolio of UC, VoIP, networking, and physical security solutions in Romania.

LASTING System is very happy to launch this partnership and add Grandstream Networks’ offering to its portfolio of unified communications solutions. With Grandstream Networks on board, our company has truly become an end-to-end provider of business conferencing, networking and voice telephony, having both the vendor’s support and the right technical competences to offer consultancy, implementation support, installation and maintenance services locally”, said Mr. Octavian Vlad, Business Development Manager for LASTING. “We welcome Grandstream Networks to the team and are looking forward to delivering our first solutions and services to LASTING’s reseller partners”, adds Mr. Vlad.

“Grandstream Networks is excited to welcome LASTING System as an official distribution partner in Romania,” said Tomer Henn, Director of Sales for Grandstream Networks. “LASTING’s expertise across multiple markets along with the outstanding services they provide to their partners makes them the perfect fit to be a Grandstream Networks distributor. We look forward to working closely with LASTING Systems to provide customers throughout Romania with powerful and reliable UC and networking solutions.”

LASTING System brings to the table 18+ years’ expertise delivering complex UC solutions across multiple markets, both nationally and internationally. Our company provides business development support for reseller partners in identifying opportunities, consultancy for delivering the correct solutions, PoC and customer requirements analysis, as well as installation and maintenance services, customer care and training for the use and administration of UC infrastructures. LASTING System is uniquely situated to become a strategic partner for Grandstream in Romania, both in terms of strategic market positioning as well as know-how and expertise in delivering complex UC and networking projects & solutions.

About Grandstream Networks

Grandstream has been connecting the world since 2002 with unified communications and networking solutions that make communicating more impactful than ever before. Their award-winning solutions provide everything needed to build a seamless, easy-to-manage communication platform, offering a one-stop-shop for all networking, unified communications, collaboration, and physical security solutions. Headquartered in Boston, MA, USA, Grandstream solutions are used in over 150 countries and trusted by global enterprises and small business alike for their quality, reliability, and innovation.

About LASTING System

LASTING System, part of the LASTING Group, is a powerful player on the Romanian IT market, as well as one of the largest value-added IT distributors with 100% Romanian shareholding. Our company has been present on the Romanian B2B market for 28+ years. LASTING System has developed strategic partnerships with top global technology manufacturers and covers the whole territory of Romania through a network of partners, which is currently extending to regional (Balkans) partnerships.

Cuvinte cheie:  LASTING System  Grandstream Networks  networking și comunicații unificate

LASTING System devine distribuitor Grandstream în România