GLS România lansează livrarea la Parcel Shop-uri: o nouă opțiune flexibilă și convenabilă pentru expeditorii și destinatarii săi

12 iulie 2023, 12.44 - Afaceri   Auto   Social

București - 12 iulie 2023 -

GLS România, unul dintre principalii furnizori de servicii de coletărie din țara noastră, anunță lansarea Parcel Shop-urilor, un nou serviciu de livrare menit să răspundă nevoilor clienților săi.

Parcel Shop-urile sunt locații unde clienții GLS pot trimite și primi colete cu ușurință. Fie că este vorba despre livrarea unor produse cumpărate online sau despre expedierea unor colete personale, Parcel Shop-urile reprezintă poarta de acces rapid către serviciile de livrare oferite de către GLS. Această inițiativă oferă clienților GLS posibilitatea de a beneficia de flexibilitate în ceea ce privește programul de livrare, ei fiind cei care decid momentul preluării sau predării coletelor lor.

Pentru a se adresa unui număr cât mai mare de consumatori, GLS își propune să ofere o rețea extinsă de locații strategice în toată țara. Datorită parteneriatului încheiat cu PayPoint, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din țară, GLS pune la dispoziția clienților săi avantajele sistemului național de livrare în puncte fixe, PayPoint Colet Expres. Astfel, indiferent de locația geografică a destinatarului sau a expeditorului, aceștia se pot acum bucura de soluții de livrare convenabile și accesibile. În prezent, în România sunt active peste 2000 de Parcel Shop-uri.

“De când am intrat pe piața românească de coletărie, ne-am asumat un angajament față de satisfacția clienților noștri și am prioritizat calitatea serviciilor oferite acestora. Fiindcă înțelegem nevoia expeditorilor și a destinatarilor de a avea acces la servicii de livrare fiabile, eficiente și, poate cel mai important, flexibile, am decis să introducem Parcel Shop-urile și Lockerele ca puncte intermediare în procesele de livrare. Lansarea Parcel Shop-urilor, în completarea Lockerelor reprezintă un pas important în îmbunătățirea continuă a experienței de livrare a tuturor celor care apelează la serviciile noastre.” a declarat Miklos Szoboszlay, Director General GLS General Logistics Systems România.

GLS Parcel Shop și GLS Locker reprezintă soluții de livrare moderne și servicii noi, care se pliază pe nevoile și pe cerințele actuale ale pieței de coletărie naționale și internaționale.

Despre GLS Group

GLS Group este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de coletărie de sine stătători din Europa, cu o prezență locală puternică în majoritatea țărilor de pe continent. GLS Group, este de asemenea, funcțional prin filiale deținute integral în Canda și pe Coasta de Vest a SUA, toate cuprinse într-o singură rețea GLS. Acest lucru facilitează conexiunea dintre comunitățile și clienții GLS cu milioane de colete și povești zi de zi. GLS este proactivă în administrarea rețelei sale, adaptându-se constant la nevoile în continuă schimbare ale pieței. În 40 de țări, compania se mândrește cu furnizarea unor servicii de înaltă calitate, care corespund cel mai bine cerințelor clienților săi. Rețeaua GLS este formată din peste 120 de hub-uri și mai mult de 1600 de depozite, susținute de aproximativ 37,000 de vehicule de livrare și 4500 de mașini de cursă lungă. Aceste aspecte asigură rezistența rețelei, flexibilitate superioară și arie extinsă de dezvoltare. În anul 2021/22, GLS a generat venituri record de 5 miliarde de euro și a livrat 870 de milioane de colete în toată lumea. Pentru mai multe informații, vizitați gls-group.com.

Cuvinte cheie:  GLS Group  Parcel Shop-uri  Miklos Szoboszlay  coletărie