Kingston Technology a lansat memoriile Server Premier DDR5 UDIMM și SODIMM

13 iunie 2023, 12.22 - Afaceri   IT&C   Social   Tehnologie

București - 13 iunie 2023 -

Kingston Technology Europe Co LLP, filială a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în domeniul produselor de memorie și al soluțiilor tehnologice, a anunțat astăzi lansarea modulelor Server Premier DDR5 5600MT/s și 5200MT/s ECC Unbuffered DIMMs și SODIMMs ECC Unbuffered de 32GB și 16GB.

De peste 35 de ani, Kingston este brandul de memorii în care au încredere cei mai importanți producători de servere și cele mai mari centre de date din lume. Server Premier este soluția propusă de Kingston pentru clasa server, standard în industrie, vândută în funcţie de specificații pentru utilizarea în sistemele white-box, fiind validată pentru platformele Intel și aprobată de principalii producători de plăci de bază/sisteme. Noile memorii dispun de BOM (Bill of Materials) pentru a oferi revizii componentelor primare (inclusiv DRAM, PMIC, hub SPD, senzori termici și PCB), iar toate soluțiile de memorie Kingston pentru servere sunt testate 100% și sunt supuse unui proces riguros de burn-in dinamic, conceput pentru a detecta din fabrică defecțiunile timpurii.

Caracteristicile Server Premier includ:

- BOM blocat

- Part Change Notification (PCN) - 90 de zile

- Vizibilitatea Q8 roadmap

- Validarea platformei

- Aprobarea principalilor producători de plăci de bază pentru servere

- Garanție pe viață

- Servicii și asistență de top în domeniu

"Suntem mândri să anunțăm noile memorii DDR5 DIMM și SODIMM ECC unbuffered  cu viteze de 5600MT/s și 5200MT/s", a declarat Iwona Zalewska, DRAM business manager, Kingston, EMEA. "Cele mai recente sisteme Intel și AMD DDR5 care suportă ECC vor putea profita de o integritatea îmbunătățită a datelor, disponibilă cu aceste noi module.”

În plus față de ODECC (On-Die ECC) integrat în fiecare cip DDR5 DRAM, aceste noi module includ DRAM suplimentar pentru a susține algoritmul ECC (Error Correction Code) pe procesoarele Intel și AMD compatibile, oferind o integritate sporită a datelor și o stabilitate superioară pentru stații de lucru mainstream și mobile.

Pentru mai multe informații vizitați kingston.com.

Urmăriți Kingston și pe:

YouTube    Instagram

Facebook   LinkedIn

Twitter    Kingston Is With You

Despre Kingston Technology Europe Co LLP

Kingston Digital Europe Co LPP și Kingston Technology Company, Inc, fac parte din același grup corporativ (Kingston). Kingston este cel mai mare producător independent de produse de memorie din lume. De la big data, laptop-uri și PC-uri, la dispozitive bazate pe IoT, cum ar fi tehnologia inteligentă și purtabilă, până la proiectare și producție, Kingston ajută la furnizarea de soluții folosite pentru a trăi, a lucra și pentru a te distra. Cei mai mari producători de PC-uri din lume și companii de găzduire în cloud depind de Kingston pentru nevoile lor de producție, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia folosită în fiecare zi. Ne străduim pentru a vedea imaginea de ansamblu, pentru a satisface nevoile clienților noștri și pentru a oferi soluții care fac diferența. Pentru a afla mai multe despre cum Kingston Is With You, vizitează Kingston.com

Cuvinte cheie:  Kingston Technology  Server Premier DDR5  SODIMM  DDR5 DRAM

Kingston Technology a lansat memoriile Server Premier DDR5 UDIMM și SODIMM