Pe 23 septembrie ai intalnire cu marketing-ul prin obiecte promotionale!

15 septembrie 2010, 12.41 - Afaceri   Media / Publicitate

Bucureşti - 15 septembrie 2010 - Cadoul este un mijloc foarte personal si eficient de a transmite un mesaj simplu si direct. Un cadou „deschide usi” de fiecare data, iar consumatorul este expus la mesaj un timp indelungat!
In plus, un cadou bine ales poate maximiza vizibilitatea brand-ului sau poate creste cifra de afaceri.
Vino sa afli impactul puternic pe care il are cadoul trimis personal, tintit, alaturi de Hans Poulis*, President & CEO EPPA, in cadrul seminarului La vremuri noi, strategii noi!

Cand si unde?
Seminarul are loc pe 23 septembrie 2010, incepand cu ora 11:00, in cadrul targului de obiecte promotionale GIFTS SHOW.
Hans Poulis, vine cu o viziune proaspata si expertiza la nivel european in domeniul obiectelor promotionale, dar si cu studii de caz relevante in domeniul marketing-ului direct.

Public-tinta
Seminarul se adreseaza marketer-ilor, oamenilor de PR si advertiser-ilor, precum si producatorilor si furnizorilor de obiecte promotionale din Romania.

TOP 5 motive sa fii prezent!
- Hans Poulis. Un speaker de exceptie, cu o experienta de peste 18 ani in domeniu, avand de-a lungul carierei in portofoliu clienti precum Canon, Nike sau Philips
- Te informezi asupra tendintelor pietei si afli noi modalitati de a-ti fideliza clientii sau partenerii de afaceri pe termen lung.
- Evadezi din rutina si te incarci cu noi idei, utile afacerii pe care o gestionezi.
- Networking. Astfel de evenimente sunt o modalitate excelenta de a socializa si, de ce nu, de a castiga clienti noi.
- Giveaway-uri. Fiind un eveniment dedicat obiecte promotionale, fii sigur ca vei fi rasplatit cu cele mai inedite „cadouri”.

Inscrieri
Economiseste timp si inscrie-te sau inscrie-ti echipa direct pe site-ul seminarului, completand formularele online http://www.giftsshow.ro/eveniment/

Ai o intrebare? Hans Poulis este nerabdator sa-ti raspunda
Scrie-i lui Hans la hans@euroexpo.ro si el iti va raspunde direct in cadrul seminarului „La vremuri noi, strategii noi!”

*Cine este Hans Poulis?
In 1992, Hans si-a dezvoltat propria sa afacere in domeniu, printre clientii sai numarandu-se nume ca Philips, Nike sau Canon. In mai 2009, Hans si-a vandut compania – CCO Poulis – si a devenit activ in zona de consultanta. Totodata, el a fost ales Presedinte al European Promotional Product Association (EPPA), cu sediul la Haga, Olanda. EPPA (www.eppa-org.eu) este o asociatie ce reprezinta 11.000 de companii din 12 tari, cu o cifra de afaceri insumand circa 13 miliarde EURO.

Cuvinte cheie:  seminar  marketing  promotii

Pe 23 septembrie ai intalnire cu marketing-ul prin obiecte promotionale!