AXXIS Nova Resort & SPA, la Târgul Național Imobiliar

București - 18 mai 2023 -

AXXIS Nova Resort & SPA din Mamaia Nord participă la Târgul Național Imobiliar, care va avea loc în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului, în București, și vă așteaptă cu o ofertă specială.

În cele trei zile de târg, toți clienții care vor semna un contract de rezervare pentru o garsonieră sau orice tip de apartament vor primi o reducere de 50% din prețul unui loc de parcare (în limita stocurilor disponibile*).

Vă punem la dispoziție o ofertă cu atât mai atrăgătoare întrucât proiectul nostru oferă oportunitatea de a trăi lângă mare într-un complex exclusivist, care oferă servicii de lux și facilități de recreere pentru toată familia.

AXXUS Nova Resort & SPA este un complex imobiliar rafinat, situat într-o zonă superbă, în Mamaia Nord, cu o vedere impresionantă către Marea Neagră. Aici vă așteaptă o gamă largă de apartamente, în care vă veți bucura de cele mai moderne facilități și echipamente. De asemenea, complexul include și un spa de lux, sală de fitness, piscină interioară și exterioară, restaurante, baruri și chiar un hotel pentru animale de companie.

Vă așteptăm la Târgul Național Imobiliar, la standul AXXIS Nova Resort & SPA, să descoperiți gama noastră de apartamente de lux și să beneficiați de oferta specială. AXXIS Nova Resort & SPA este locul perfect pentru cei care caută lux, confort și stil de viață deosebit.

Pentru mai multe informații despre AXXIS Nova Resort & SPA, vizitați site-ul: https://www.axxisnova.ro/ro/promotie-parcare/  sau contacţi-ne la numărul de telefon 0744 30 50 50.

Cuvinte cheie:  AXXIS Nova  Târgul Național Imobiliar  AXXIS Nova Resort & SPA

AXXIS Nova Resort & SPA, la Târgul Național Imobiliar