Granturi pentru capital de lucru acordate entitatilor din domeniul agroalimentar

București - 28 aprilie 2023 -

TRANDAFIRI SRL  anunta finalizarea implementarii proiectului cu titlul” Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar” proiect nr RUE  M2-AGRI-1131 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 61 din 06 mai 2022 privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi și granturi pentru capital de lucru entităților din domeniul agroalimentar cu finanțare din fonduri externe nerambursabile.

Proiectul s-a  derulat pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT) si Agentia pentru IMM, Atragerea de Investitii si Promovarea Exportului ( AIMMAIPE), respectiv 22.06.2023.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea financiara a TRANDAFIRI SRL, in contextul depasirii crizei provocate de COVID 19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 682,810.20 (valoarea totala) din care : 593,748.00 lei grant si 89,062.20 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Persoană de contact:

TRANDAFIR STEFAN

Tel: 0744333730

Email: 120992cs@gmail.com

Cuvinte cheie:  TRANDAFIRI SRL  Granturi  domeniul agroalimentar  TRANDAFIR STEFAN