Cod galben în industria de promoţionale

07 septembrie 2010, 05.04 - Industrie   Evenimente

Bucureşti - 07 septembrie 2010 - Marketing-ul, PR-ul sau Advertising-ul fac parte din job description-ul Dumneavoastră?

Atunci, pe data de 23 septembrie 2010 nu vă faceţi planuri. V-am stabilit o întâlnire memorabilă! Reputatul speaker Hans Poulis, Preşedinte şi CEO al European Promotional Product Association (EPPA), vine să vă prezinte tendinţele europene la nivelul industriei de promoţionale şi să vă împărtăşească experienţa lui în acest domeniu în cadrul seminarului La vremuri noi – strategii noi.

Toate acestea la GIFTS SHOW 2010 – evenimentul anului destinat industriei obiectelor promoţionale, care va avea loc la Romexpo între 22 – 25 septembrie. Impactul puternic pe care îl are cadoul trimis personal, ţintit, va fi explicat şi susţinut de invitatul extern prin dezbaterea unor studii de caz relevante şi prin discuţiile dinamice cu interlocutorii din România.

Hans Poulis are în spate ani de experienţă în calitate de manager al unei companii de obiecte promoţionale, dublaţi de calitatea sa de Preşedinte şi CEO al EPPA – o asociaţie ce reprezintă 11.000 de companii din 12 ţări, cu o cifră de afaceri însumând circa 13 miliarde de euro. Având de-a lungul carierei în portofoliu clienţi precum Canon, Nike şi Philips, Hans Poulis îşi va împărtăşi experienţa profesională la GIFTS SHOW.

Fiţi martorii unui seminar fără precedent, pe data de 23 Septembrie, începând cu ora 11:00, la Pavilionul Central Romexpo, Conference Area (Digi Cafe).

Înscrierile se fac pe www.giftsshow.ro. Accesul este gratuit.

La vremuri noi – strategii noi!

Cuvinte cheie:  industrie  promoţionale  eveniment

Cod galben în industria de promoţionale