Parteneriat cu REGINA MARIA, în cadrul campaniei Agrii premiază Succesul!

13 decembrie 2022, 12.58 - Afaceri   Sănătate   Social   Agricultură

București - 13 decembrie 2022 -

După succesul de anul trecut, Agrii România anunță continuarea campaniei „Agrii premiază Succesul”, program ce se desfășoară la nivel național și care se adresează fitofarmaciștilor, scopul principal fiind stimularea premiselor unei cât mai bune colaborări cu aceștia.

Anul acesta, în campania „Agrii premiază Succesul” s-a alăturat un partener important și, anume, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA. Prin intermediul acestei colaborări, membrii Silver și Gold pot obține abonamente de servicii medicale în funcție de EA-urile acumulate.

Campania se desfășoară în perioada 1 august 2022-31 iulie 2023 pe platforma www.agriipremiazasuccesul.ro. Pentru a fi și mai facil de accesat, platforma poate fi descărcată și pe telefonul mobil, accesând secțiunea Magazin Play.

De peste 27 de ani dezvoltăm infrastructura medicală din România și oferim soluții personalizate de prevenție și tratament, având ca principală misiune sănătatea comunității în care trăim. Ne bucurăm că ne-am alăturat campaniei <<Agrii premiază Succesul>>, un parteneriat prin care ne dorim să facilităm accesul la servicii medicale în rândul specialiștilor din domeniul fitosanitar”, a spus Georgiana Andrei, Director Vânzări Divizia Abonamente Rețeaua de sănătate REGINA MARIA.

Primul an al campaniei <<Agrii premiază Succesul>> a fost o reușită, sute de clienți s-au <<înrolat>> în acest program, fapt pentru care continuăm și în 2023. Parteneriatul cu REGINA MARIA ne onorează și deschide perspectivele unei colaborări de lungă durată, deoarece scopul este unul comun: să avem grijă de sănătatea noastră, așa cum avem grijă de sănătatea plantelor. Ne dorim să fidelizăm cât mai mulți participanți și suntem convinși că această campania va continua și după 31 iulie 2023”, a afirmat dr. Valerian Iștoc-Business Development Director, Agrii România.

Este important de știut că, pentru clienții noi, dornici să se înscrie în această campanie, fitofarmaciștii trebuie să atingă pragurile de EA (Excelență în Agricultură) necesare pentru a deveni membrii Silver, respectiv Gold. Concret, cu ajutorul EA-urilor acumulate, participanţii vor putea alege un premiu echivalent dintre cele disponibile la secţiunea în care aceştia sunt încadraţi, printre care, începând din acest an, și un abonament de servicii medicale în Rețeaua REGINA MARIA.

Așadar, prin această campanie, Agrii România răsplătește fidelitatea și premiază succesul clienților-fitofarmaciști.

Despre Agrii România

Brandul Agrii România, parte a grupului Origin Enterprises PLC s-a lansat pe piață în decembrie 2019. Compania

Agrii ocupă locurile fruntașe pe piața de agribusiness din România,  investind în tehnologia digitală, suport pentru deciziile pe care fermierii trebuie să le ia.

Pentru mai multe detalii: (PR, Comunicare şi Relaţii cu presa)

Contact: marketing@agrii.ro

Tel: +40747 033 842/ +40747 686 868

Cuvinte cheie:  Agrii România  Valerian Iștoc  REGINA MARIA

Parteneriat cu REGINA MARIA, în cadrul campaniei Agrii premiază Succesul!