Romanian Software (colorful.hr) anunță cele mai mici prețuri din an pentru soluțiile digitale din departamentele de resurse umane: 50% reducere la costul de implementare și 3 luni gratuite de licențiere în cloud

15 noiembrie 2022, 03.05 - IT&C   Social   Tehnologie

București - 15 noiembrie 2022 -

Romanian Software, lider al pieţei de software în domeniul resurselor umane prin platforma colorful.hr, anunță începerea campaniei de Black Friday pe 14 noiembrie cu reduceri de 50% pentru implementarea ultimelor noutăți din aplicație și nu numai.

Pe parcursul anului 2022, Romanian Software a lansat noi funcționalități, module, integrări și parteneriate disponibile în aplicația colorful.hr, iar de Black Friday le oferă cu 50% reducere la costul de implementare și 3 luni gratuite de licențiere în cloud. Adițional, compania software a pregătit și o ofertă pentru clienții noi prin care pot să-și achiziționeze pachetul HR Start care contine 4 soluții digitale de HR la jumătate de preț.

„Adoptarea tehnologiilor HR este nevoia momentului. Pe măsură ce forța de muncă devine mai dispersată, companiile trebuie să-și îndrepte atenția înspre tehnologii care să facă posibilă colaborarea flexibilă. Transformarea digitală prin care multe companii au trecut forțat din cauza pandemiei nu se va opri, iar departamentele de HR clasice care operează cu dosare și baze de date fizice se schimbă. De Black Friday, am ales să facem această digitalizare mai accesibilă, atât noilor clienți, cât și celor existenți care au în minte să-și eficientizeze și alte procese. Pentru a eficientiza și a îmbunătăți agilitatea departamentelor de HR, am inclus în oferta noastră atât un pachet HR START dedicat noilor clienți care doresc să-și înceapă transformarea digitală, cât și funcționalități avansate precum plata de avansuri salariale, fluxuri de bonusuri sau semnătură electronică, pentru clienții existenți.”, a declarat Victor Dragomirescu, CEO Romanian Software.

Oferta de Black Friday colorful.hr se aplică pentru următoarele aplicații, module și funcționalități și este valabilă până pe 29 noiembrie:

Pachetul HR START pentru clienții noi:  4 soluții de HR esențiale cu 50% reducere la implementare și 3 luni gratuite în cloud - HR START include administrare de personal, salarizare, pontaj, self-service pentru angajați. Vezi oferta aici.

Aplicația pentru mobil colorful.hr: 50% reducere la costul de implementare - Concepută pentru persoanele „mobile-first”, oferă confort maxim și self-service angajaților de oriunde, fără întreruperi. Vezi oferta aici.

Modulul Travel: 50% reducere la implementare și 3 luni gratuite de licențiere în cloud - Creează un flux eficient de administrare a delegațiilor și a oricăror cheltuieli decontabile pentru a-ți simplifica procesele. Vezi oferta aici.

Modulul ME (Employee Self Service): 50% reducere la implementare și 3 luni gratuite de licențiere în cloud - Cel mai dorit modul colorful.hr oferă autonomie angajaților în gestionarea pontajului, zilelor de concediu și generează automat adeverințe. Vezi oferta aici.

Modulul Bugetare: 50% reducere la implementare și 50% reducere la scenariile de bugetare - Generează scenarii, compară, urmărește și adaptează bugetul pentru a lua cele mai bune decizii de business în 2023! Vezi oferta aici..

Integrare Salarium în modulul Salarizare colorful.hr: 50% reducere la implementare și 3 luni gratuite de licențiere în cloud - Oferă angajaților avansuri salariale instant fără să afecteze fluxul de numerar. Vezi oferta aici.

Integrare Semnătură Electronică: 50% reducere la implementare și oferte pentru pachete de semnare - Descoperă soluții care să-ți susțină echipa remote, să-ți eficientizeze munca și să-ți economisească timpul și hârtia. Vezi oferta aici..

Update la funcționalități: 50% reducere la implementare - Cele mai dorite funcționalități care eficientizează plățile, oferirea de bonusuri și gestionarea datelor. Vezi oferta aici..

Securitatea datelor: 50% reducere la implementare - Acces mai simplu în aplicație și securitate sporită pentru datele angajaților tăi prin ultimele actualizări disponibile. Vezi oferta aici.

Oferta de anul acesta ține cont de nevoile angajaților, susținând, în același timp, și obiectivele companiilor. Conform unui studiu efectuat recent, 22% dintre organizații se confruntă cu probleme de retenție din cauza noilor cerințe din partea angajaților în ceea ce privește procesele de lucru. Angajații din prezent își doresc medii de lucru digitale, unde să primeze eficiența, procesele simple și dezvoltarea lor profesională continuă. Companiile doresc să-și rețină talentele, iar acest lucru nu se va întâmpla decât prin îmbunătățirea modului în care fac lucrurile să se întâmple: organizat, centralizat și cu o atenție sporită asupra experienței angajaților.

Despre colorful.hr/Romanian Software

Prin platforma colorful.hr, Romanian Software inovează procesele de HR din orice companie, oferind instrumentele necesare pentru a atinge performanța, dar și obiectivele de creștere: salarizare, pontaj electronic, recrutare, administrare de personal, training, evaluarea competențelor, spațiul personal al angajatului, comunicarea internă, managementul documentelor, bugetare, HR Analytics, IRIS – asistentul virtual pentru HR, travel, aplicație mobilă. Complementar, se oferă servicii de externalizare a salarizării și administrării de personal, recrutare și leasing de personal, consultanță legislativă în dreptul muncii și asistență fiscală.

Pentru întrebări și informații de presă, vă rugăm contactați:

Iulia Badana

Marketing Manager