Explorado.ro urează bun venit cumpărătorilor cu reduceri de 25% la primele comenzi

28 septembrie 2022, 11.49 - Monden / Lifestyle   Social

București - 28 septembrie 2022 -

Explorado.ro, prima platformă românească de Live Shopping și Lifestyle, urează bun venit tuturor pasionaților de shopping cu 25% reducere la primele comenzi prin codul EXPLORADO25.

Reducerea se aplică pentru un număr nelimitat de comenzi din catalogul Explorado cu peste 20.000 de produse de la branduri de top din categoriile fashion, home & deco, beauty, gadgeturi, tech și puericultură.

Începând cu luna septembrie, Explorado.ro se lansează ca primul magazin online din România care include conceptul de Live Commerce în ADN-ul experienței, aducând pe aceeași platformă influenceri și creatori de conținut consacrați și branduri exclusive și de renume.

În prezent, printre brandurile pe care utilizatorii le pot găsi pe platformă se numără Desigual, Sprayground, Liu Jo, Scotch & Soda, Skechers, Karl Lagerfeld, Lancôme, Urbanista, Samsung, Under Armour, Guess, Valentino, Michael Kors, Superdry, Crocs, NUK și multe altele.

Explorado.ro prezintă în premieră și propria linie de îmbrăcăminte sub brandul Kings & Clowns. Colecția include articole vestimentare pentru femei, bărbați și copii create de echipa de designeri vestimentari Explorado.

Primii clienți Explorado pot beneficia de 25% reducere la primele comenzi, indiferent de valoare, folosind codul de reducere EXPLORADO25 la plasarea comenzii.

Despre proiectul Explorado.ro

Explorado.ro se lansează după doi ani de dezvoltare de la zero a platformei și tehnologiilor proprii și este un proiect finanțat 100% cu capital românesc.

Investiția în platforma Explorado.ro este susținută integral de către International Alexander Holding, una dintre cele mai performante companii românești de transport și logistică. Deținută de oamenii de afaceri Simion și Loredana Apreutese, International Alexander Holding își marchează prin această investiție extinderea lor în zona de retail online business to consumer.

International Alexander Holding și-a propus să creeze un ecosistem de eCommerce adaptat la tehnologiile și nevoile actuale din universul de online shopping. Astăzi, proiectul Explorado.ro este Live și își propune să ofere utilizatorilor săi experiențe de cumpărături captivante, adaptate nevoilor lor și să creeze experiențe mai tangibile cu produsele vândute, comparat cu experiența limitată oferită până acum de comerțul online.

Explorado.ro este primul magazin online generalist de acest calibru lansat în ultimii ani în România.

Cuvinte cheie:  Explorado.ro  magazin online  Live Commerce