O nouă companie din România obține certificarea internațională Great Place to Work

09 iunie 2022, 10.28 - Afaceri   Social   Evenimente

București - 09 iunie 2022 -

Up România a primit certificarea de Great Place to Work®, oferită de o reputată instituție internațională de evaluare organizațională.

Up România, membră a Grupului Up a primit certificare din partea Great Place to Work® pentru calitatea mediului de lucru de care se bucură angajații săi. Up România figurează astfel în rândul celor mai apreciate companii  în Europa și în lume, așa cum reiese din evaluările propriilor angajați. În România există puțin peste 10 companii care beneficiază de această certificare.

Grija față de oameni, cooperarea, respectarea dreptului la intimitate, tratamentul echitabil și coeziunea echipei au fost elementele care au obținut cele mai mari scoruri, respectiv  peste 90%, în cadrul procesului de evaluare a satisfacției angajaților Up România.

Întrebați ce este unic în companie și ce o face să fie un mediu excelent de lucru, angajații Up România au menționat faptul că simt că fac parte dintr-o familie, apreciază echilibrul dintre muncă și viața personală, există un raport foarte bun între pregătirea profesională și satisfacția financiară. De asemenea, alte caracteristici care s-au evidențiat sunt: libertatea de decizie, comunicarea foarte bună atât între colegi, cât și la toate nivelurile de management, încurajarea inovației și a ideilor proprii, oportunitățile reale de dezvoltare și promovare, programul flexibil, atmosfera relaxată de la lucru și sediul foarte atractiv. Un lucru important pentru aceștia s-a mai dovedit faptul că, prin contribuția adusă de către companie și de către ei, ca angajați, se poate aduce o îmbunătățire a calității vieții altor oameni.

„Up România chiar funcționează ca o familie. Este și motivul pentru care majoritatea angajaților noștri sunt în companie de mai bine de 10 ani, fapt ce i-a ajutat să se cunoască foarte bine între ei și să aibă o colaborare eficientă. La nivel de management facem tot posibilul ca oamenii să se simtă valorizați și să-și păstreze acel spirit de echipă care ne face perfomanți. Ne onorează această certificare, pentru că e o recunoaștere a efortului pe care l-am făcut de-a lungul anilor, anume, acela de a păstra alături de noi oamenii implicați și pasionați de ceea ce fac. Ne bazăm cel mai mult pe transparență și pe încredere în relația cu angajații doi piloni importanți ai loializării.”, a declarat Elena Pap, director general Up România.

Echipa este unul dintre atuurile cele mai puternice ale Up România, iar pentru susținerea ei au fost implementați de-a lungul anilor mai mulți pași: asigurarea unui climat de colaborare, oferirea de cursuri de pregătire periodic, încurajarea inițiativelor angajaților, recompensarea lor printr-un pachet atractiv de beneficii extrasalariale, focus pe comunicarea internă și, nu în ultimul rând, desfășurarea acțiunilor de CSR.

Despre Up România:

Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 25.000 de clienți și peste 800.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 20 de ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța businessului companiilor:

1.       Produse și servicii care facilitează viața de zi cu zi a salariaților prin accesul la beneficii în multe domenii – carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Cultură, Up Vacanță, tichete de creșă; Up Achiziții – platforma dedicată achizițiilor inteligente pentru companii mici și mijlocii IMM;

2.       Platforma de beneficii flexibile – Up MultiBeneficii;

3.       Soluții digitale interactive de incentivare și recompensare – STIM Online;

4.       Servicii dedicate comercianților;

5.       Soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune socială

- tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniță;

www.upromania.ro

Despre Great Place to Work®

Great Place to Work® este o autoritate la nivel global în ceea ce privește cultura locului de muncă. Începând din 1992 și până astăzi, institutul de evaluare a chestionat peste 100 de milioane de angajați din întreaga lume și, cu ajutorul acestor informații valoroase, a definit într-un cuvânt ceea ce face ca un loc de muncă să fie extraordinar: încrederea. Platforma sa de sondaj în rândul angajaților oferă managerilor posibilitatea de a obține feedback, informații în timp real și toate acele elemente de care au nevoie pentru a lua decizii bazate pe date concrete. Activitatea sa este condusă de misiunea de a construi o lume mai bună ajutând fiecare organizație să devină un mediu de muncă excelent pentru toți.

Cuvinte cheie:  Great Place to Work  Up România  solutii financiare  Elena Pap