QUANTUM PREMIM MODULES PREMIUM GROUP - Primul showroom de Case Modulare din Europa & Pre-Certificate ,,Green Homes” by RoGBC

București - 15 aprilie 2022 -

Grupul QUANTUM Premium Modules Group, cel mai important parteneriat rezidential din Zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti, care are drept scop dezvoltarea de proiecte rezidentiale, anunta o premiera pe piata locala din Romania, si anume lansarea primului showroom de case modulare, case smart si eficiente energetic din Europa.

Showroom-ul denumit  EXPO 2022 Quantum Modules va dispune de peste 50 de modele de case cu design modern si minimalist, la preturi foarte accesibile, construite pe diferite tipuri de structuri, atat din lemn, cat si avand structuri metalice, cu preturi incepand de la 14.900 Euro. Acestea sunt concepute pentru a integra sisteme smarthome, sunt eficiente energetic, toate casele dintre modelele de case modulare vor beneficia de sistemul de certificare Green Homes de la Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC).

La editia de primavara a Targului Imobiliar Bucuresti,  desfasurat in  weekendul 15-17 aprilie la Palatul Parlamentului, vom lansa proiectul rezidential Quantum Modules, unde pentru prima data publicul va putea sa vada aceste modele de case modulare.

Primul Showroom a fost deja deschis in zona Berceni-Ilfov, Bulevardul 1 Mai, numarul 346H, comuna Berceni, Ilfov, iar planurile grupului prevad deschiderea altor noi showroom-uri in alte zone ale Capitalei. Fiecare dintre casele expuse in showroom va avea o tema si va purta numele unor brand-uri renumite, care au ales sa se ralieze acestui concept de case modulare.

Casele prezentate in showroom au fost finisate si amenajate cu suportul unei echipe de designeri de interior, astfel incat experienta, pregatita in cel mai mic detaliu, sa fie una extraordinara.

Showroom-ul se intinde pe o suprafata de 5000 mp, fiind prezentat peste 50 de modele de case modulare si cabane de vacanta, cu arhitectura futurista sau clasica si va prezinta cele mai moderne tendinte in dezvoltarea de proiecte rezidentiale sau cu destinatie speciala: parcuri de vacanta, glamping, camping etc. Showroom-ul: Expo 2022 Quantum Modules este deschis toata saptamana, intre orele 10:00 si 18:00, iar sambata intre orele 10.00 si 16.00.

Casele modulare pot fi montate in orice zone geografice, iar unele dintre acestea sunt special concepute pentru a fi utilizate drept case de vacanta la mare, la munte, dar si pentru cele mai variate tipuri de business-uri.

Constructia de case modulare reprezinta unul dintre cele mai dinamice segmente ale pietei imobiliare si devine o varianta tot mai populara pe piata autohtona, prin prisma timpului foarte redus de realizare si livrare, de doar cateva luni, la un cost foarte accesibil, dar si prin utilizarea de materiale si tehnologii avansate de proiectare si productie.

Intr-o piata imobiliara in continua schimbare, casele modulare sunt solutia potrivita atat din punct de vedere al costului, cat si al termenului de livrare catre cumparator, dar cel mai important, casele modulare sunt varianta potrivita si din punct de vedere al costurilor ulterioare de intretinere, acestea fiind eficiente energetic, cat si al impactului asupra mediului, fiind certificate verde.

Casele modulare reprezinta ultima tendinta in domeniul constructiei de case/vile la nivel mondial, fiind foarte apreciate pentru avantajele oferite cumparatorilor. In primul rand, casele modulare (prefabricate) au o durata de executie extrem de rapida de ordinul saptamanilor, ceea ce inseamna un cost mult mai redus pentru cumparatori si evitarea perioadei foarte lungi de asteptare pentru cei care doresc sa se mute mai repede intr-o casa. In conditiile in care, costul caselor/vilelor conventionale a crescut si forta de munca din domeniul constructiilor este din ce in ce mai greu de gasit, standardizarea proceselor de fabricatie apare ca o solutie extrem de viabila pentru viitor.

Pe de alta parte, casele modulare sunt structuri durabile și sigure, care pot fi produse într-un timp foarte scurt într-un mediu de fabrică si cu o perioada de garantie indelungata. Casele acestea sunt foarte rezistente la cutremure și pot fi numite și case gata făcute, dar aceasta nu inseamna ca nu se pot produce case cu o arhitectura ultra moderna, chiar case care sa utilizeze materiale si  finisaje de lux, aceastea putand fi personalizate la interior, in functie.

QUANTUM REAL ESTATE GROUP este un concept imobiliar realizat si reprezentat exclusiv de catre SudRezidential.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de sud a Capitalei si cea mai importanta companie imobiliara din zona de Sud a Capitalei, care va realiza conceptul, branding-ul, marketing-ul si vanzarea tuturor imobilelor din cadrul grupului si cuprinde reprezentanti din industria rezidentiala, cu o vasta experienta in dezvoltarea de proiecte rezidentiale si non-rezidentiale, societati si fonduri de investitii, arhitecti si designeri specializati, experti si consultanti pentru cladiri verzi, societati de furnizare de materiale de constructii, societati de intermediere financiar bancara, proiectul fiind sustinut de catre Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis.

Mai multe detalii despre Quantum Premium Modules Grouphttps://www.quantumgrup.ro/quantum-modules-showroom/.

Pentru orice alte detalii suplimentare, ne puteti contacta la: comunicare@sudrezidential.ro   www.sudrezidential.ro.

Echipa SudRezidential                                                         Telefon : 0729.572.570

Cuvinte cheie:  QUANTUM PREMIM MODULES PREMIUM GROUP  Case Modulare  Green Homes

QUANTUM PREMIM MODULES PREMIUM GROUP - Primul showroom de Case Modulare din Europa  & Pre-Certificate ,,Green Homes” by RoGBC