GLS România donează 250.000 lei pentru refugiații din Ucraina

28 februarie 2022, 02.56 - Afaceri   Social   Mediu

București - 28 februarie 2022 -

General Logistics Systems SRL, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de coletărie din România, se alătură campaniilor de sprijinire a refugiaților ucraineni care și-au găsit adăpost pe teritoriul țării noastre. Compania s-a mobilizat, oferind ajutor sub formă de donații, personal și transport gratuit al bunurilor strânse de comunitate pentru persoanele prezente în centrele de refugiați aflate în nordul țării.

GLS România a donat suma de 250.000 lei, Organizației Salvați Copiii, sumă care va fi utilizată pentru achiziționarea bunurilor necesare persoanelor strămutate din Ucraina: pachete alimentare, produse de igienă personală, medicamente etc. De asemenea, numeroși angajați ai companiei participă activ ca voluntari în punctele de frontieră luate cu asalt de oameni care fug din calea războiului, ajutând la colectarea, manevrarea și transportul produselor donate de către comunitatea română, solidară în aceste momente cu vecinii ucraineni.

“Nu putem rămâne indiferenți la drama trăită de acești oameni. Ne este greu să ne imaginăm prin ce trec, însă nu ne este greu să îi ajutăm. GLS sprijină permanent acțiuni umanitare organizate în țara noastră, iar aceasta este una dintre acelea în care am știut din prima clipă că ne vom implica. Sperăm că putem fi un exemplu pentru celelalte organizații și se vor mobiliza pentru a da fiecare o mână de ajutor în plus”, a declarat Diana Pană, Coordonator Marketing GLS România.

"De la începutul acestei crize umanitare, echipele Salvați Copiii România sunt pe teren, în punctele de trecere a frontierei cu Ucraina. Sute de copii refugiați au ajuns aici înspăimântați și fără să știe cum va fi viața lor de acum încolo. E important sprijinul imediat”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii România.

Mobilizarea românilor din momentul izbucnirii războiului și până în prezent a impresionat o lume întreagă. Acțiunile umanitare începute încă de joi continuă și vor continua atât timp cât este nevoie, sperăm cât mai puțin.

Despre GLS Group

GLS Group este unul dintre principalii furnizori internaționali de servicii de coletărie. Compania oferă servicii de coletărie, de expediere de marfă și express sigure, de înaltă calitate și personalizate pentru clienți din 41 de țări. Datorită rețelei sale internaționale puternice și cunoștințelor sale semnificative dobândite în piața locală, clienții companiei se pot aștepta la aceleași servicii consistente, flexibile și personalizate pe teritoriul Europei și nu numai. GLS Group este, de asemenea, funcțional prin filiale deținute integral în Canada și pe Coasta de Vest a SUA. Rețeaua GLS constă în 71 de puncte centrale și regionale de transbordare și aproximativ 1600 de depozite care sunt sprijinite de aproximativ 35.000 de vehicule de livrare și 4.600 de camioane de lungă distanță. GLS are peste 21.000 de angajați. În anul fiscal 2020/2021, GLS a generat venituri de 4.5 miliarde de euro și a livrat 840 de milioane de colete, în ciuda provocărilor globale.

Pentru mai multe informații, vizitați gls-group.com

Cuvinte cheie:  GLS România  refugiati  razboi  Ucraina  Rusia

GLS România donează 250.000 lei pentru refugiații din Ucraina