Comunicat Primăria Cernavodă

Constanța - 16 iulie 2021 -

Consiliul Local Cernavoda, cu sediul în orașul Cernavoda, str. Ovidiu, nr.11, județul Constanța, în calitate de autoritate publică tutelară, anunţă începerea procesului de recrutare şi selecţie pentru 5 (cinci) poziţii de membri în Consiliul de Administraţie al Societății ”Utilități Publice-Gospodăria Comunală” S.R.L.

Condițiile generale minime de participare, precum și documentele necesare în procesul de recrutare / selecţie, formularele de declaraţii si detaliile complete se regăsesc pe pagina de internet a Primăriei orașului Cernavoda, www.primaria-cernavoda.ro  şi pe pagina de internet a  S.C ”Utilități Publice -Gospodăria Comunală” S.R.L. https://gospcomuncvd.wixsite.com/gospodariacomunala.

Dosarele de candidatură se vor depune până la data de 16.08.2021, ora 16,00 la registratura Primăriei orașului Cernavoda.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei orașului Cernavoda, str. Ovidiu, nr.11, Centrul de Informare Cetățeni sau la nr. de telefon 0241487142 int.117.

Comunicat de presă furnizat și asumat de Primăria Cernavodă

Cuvinte cheie:  Consiliul Local Cernavoda  Societatea ”Utilități Publice-Gospodăria Comunală” S.R.L.  Primăria orașului Cernavoda