JTI si Teatrul Masca organizeaza Ziua Mediului

04 iunie 2010, 10.43 - Evenimente   Mediu

Bucureşti - 04 iunie 2010 - JTI Romania si Teatrul Masca organizeaza pe data de 6 iunie 2010, incepand cu orele 18.00, in Parcul Herastrau din Bucuresti, un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Mediului.

Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite a decis, in 1972, ca ziua de 5 iunie sa devina Ziua Mondiala a Mediului, cu scopul de a creste gradul de constientizare cu privire la necesitatea de protejare a mediului inconjurator. In fiecare an, Ziua Mondiala a Mediului este sarbatorita in intreaga lume prin manifestari artistice, intreceri sportive, plantari de copaci, campanii de reciclare sau curatenie si alte actiuni in folosul comunitatii.

Evenimentele organizate anul acesta cu prilejul Zilei Mondiale a Mediului se desfasoara sub deviza: Many species, One planet, One Future, anul 2010 fiind declarat de Natiunile Unite Anul Biodiversitatii.

Pentru a marca Ziua Mondiala a Mediului, ca in fiecare an, JTI si partenerul sau traditional - Teatrul Masca – va invita la cea de a unsprezecea editie a Zilei Mediului, duminica 6 iunie, in Parcul Herastrau (intrarea din Piata Charles de Gaulle).

Teatrul Masca va prezenta in premiera spectacolul “Minunea”, special realizat pentru acest eveniment. Spectacolul va dura doua minute, se va relua timp de o ora si se va desfasura intr-un cort special amenajat.

Teatrul Masca invita si la piesa "Gardienii se intorc". Prima parte a spectacolului este realizata din momente de improvizatie, iar cea de a doua va consta intr-un concert sustinut de actorii de la Masca, in chip de gardieni, spectacol cu un mare succes la public.
De asemenea, intr-un cort special amenajat, vor putea fi urmarite filme pe teme de mediu.

Cei prezenti se vor putea fotografia cu personaje interpretate de actorii teatrului. Fotografiile vor fi publicate la adresa creata special pentru acest eveniment, http://www.flickr.com/photos/ziuamediului2010/

Partenerii media ai editiei din acest an a Zilei Mediului sunt Europa FM si Societatea Romana de Radiodifuziune.

Japan Tobacco International (JTI) este companie membra a Grupului Japan Tobacco (JT)., producator mondial de produse din tutun. JTI comercializeaza trei dintre cele mai vandute cinci marci la nivel mondial : Winston, Mild Seven si Camel. Alte marci internationale includ Benson & Hedges, Silk Cut, Sobranie of London, Glamour si LD. Avand sediul central la Geneva (Elvetia) si vanzari nete de 9,6 miliarde USD in anul fiscal incheiat la 31 decembrie 2009, Japan Tobacco International are peste 25.000 de angajati si operatiuni in 120 de tari. Pentru mai multe informatii, vizitati www.jti.com.

Cuvinte cheie:  JTI  Teatrul Masca  Ziua Mediului