Grupul de firme Grande Gloria Production exportă produse românești în peste 50 de țări din întreaga lume

28 mai 2021, 03.09 - Afaceri

Bucuresti - 28 mai 2021 -

Grande Gloria Production, unul dintre cele mai importante grupuri de firme implicate în producția și distribuția produselor non food de larg consum din România, aniversează în aceste zile 28 de ani de activitate în economia românească.

Grande Gloria Production, producătorul Hygienium, cunoscutul brand de produse de siguranță sanitară, exportator în peste 50 de țări din întreaga lume, și-a început activitatea în 1993, odată cu deschiderea primei firme din grup implicată în distribuția produselor non food de larg consum.

,,Privind în urmă la primi pași făcuți în business-ul românesc, realizăm că Grande Gloria Production a crescut odată cu România. Ne mândrim cu faptul că, în această perioadă, am construit fabrici, linii de business, am legat relații de afaceri cu mii de firme, am înființat și susținut, direct și indirect, sute de locuri de muncă și am contribuit, astfel, la creșterea economică a țării noastre’’, a declarant Georgiana Mocanu, director executiv al companiei

Potrivit reprezentanților Grande Gloria Production, cei 28 de ani de activitate au însemnat fiecare în parte o cărămidă în plus la construcția unui business predictibil, a cărui succes este dat de rezultatele excelente înregistrate în România și cele peste 50 de țări în care produsele ,,made in România’’, au ajuns să fie vândute.

Grupul de firme a început producția la Galați în 1994, odată cu prima fabrică de șervețele de masă. În 1996, a apărut primul brand înregistrat la OSIM, iar în 1998 a fost realizat primul export, către Republica Moldova. În 2006, compania a deschis prima fabrică de servețele umede din România, iar în 2009 a fost deschisă fabrica de produse lichide unde produce, de atunci, mai multe categorii de produse, de la dezinfectanții Hygienium, la produsele cosmetice sub brandul Senzate și produsele de curățenie și îngrijire a locuinței reunite sub brandul Expertto.

2010 a fost anul în care compania a inaugurat propria fabrică de ambalaje, iar în 2012 a fost lansată fabrica de bureți și lavete umede. Doi ani mai târziu, pe fondul creșterii semnificative a business-ului, Grande Gloria Production a lansat propria firmă de logistică și o casă de expediții, iar din 2015 a deschis prima sa filială externă, Grande Gloria Germany GmBH .

,,Ne mândrim cu faptul că, în acești ani, am dezvoltat o gamă de câteva sute de produse românești, de la dezinfectanții Hygienium, la produsele de igienă intimă, cosmetice, prosoape și șervețele de hârtie, demachiante, produse de îngrijire pentru bebeluși și copii , soluții complete pentru curățenia casei și a biroului, îngrijirea mașinii etc. Mai mult, putem construi de la zero, pentru partenerii noștri, orice produs din categoriile destinate publicului larg și mediului de afaceri’’, a mai declarat Georgiana Mocanu.

Comunicat de presă furnizat și asumat de Grande Gloria Production

Cuvinte cheie:  Grande Gloria Production  Hygienium  Expertto  Georgiana Mocanu