Bucureşti - 02 iunie 2010 - Agenţia de presă Rador vă invită la conferinţa internaţională Ziua agenţiilor de presă, ediţia a V-a, eveniment care va avea loc pe 15 iunie, la Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română, între orele 9:30-17:00. Tema din acest an: „Agenţiile de presă şi provocarea multimedia”.

Programul cuprinde trei secţiuni de interes pentru comunitatea mass-media. Începem cu o masă rotundă la care participă personalităţi ale vieţii publice şi ale mass-media, care vor dezbate schimbările nevoii de consum a ştirii de agenţie. Continuăm cu panelul dedicat marilor agenţii de presă, în cursul căruia managerii acestora vor discuta fără inhibiţii despre problemele şi perspectivele acestor vectori şi actori indispensabili ai comunicării. Urmează panelul dedicat agenţiilor specializate şi portalurilor multimedia, în cursul căruia se vor prezenta noutăţi şi tendinţe la nivel mondial. Conferinţa se va încheia cu lansarea cărţii „Ziua agenţiilor de presă, ediţia a IV-a” şi cu decernarea trofeelor pentru Concursul de jurnalism de agenţie Rador 2010.

Această conferinţă internaţională este deschisă jurnaliştilor şi studenţilor de la facultăţile de profil.

Pentru alte informaţii vă rugăm să accesati site-ul nostru www.rador.ro şi să ne confirmaţi participarea la adresa iuliana.gheorghe@rornet.ro.

Sponsori ai evenimentului: Editura Tritonic şi Florariaandrei.ro.

Parteneri media: Agerpres, Mediafax, Newsin, Hotnews, Radio France Internationale , Prima Tv, Jurnalul Naţional şi Bursa.

Eveniment recomandat de Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română.

Cuvinte cheie:  Rador  ziua agenţiilor  mass-media