Lansări de top din partea TCL: televizoare Mini-LED și QLED și o super campanie dedicată Campionatului EURO 2021

16 aprilie 2021, 10.25 - Afaceri   Sport   Tehnologie

Bucuresti - 16 aprilie 2021 -

Fanii sportului, pasionații de jocuri și iubitorii de cinema vor fi încântați să descopere noile produse lansate, în premieră, de TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii actori din industria TV la nivel mondial.

TCL prezintă trei noi modele TV din seria C: Seria C72, C72+ și C82. Seria C82 înglobează caracteristicile de ultimă generație ale inovațiilor TCL și reflectă devotamentul companiei față de dezvoltarea tehnologiei ecranelor Mini-LED, în timp ce seriile C72 și C72+ aduc tehnologia Quantum Dot Display la un alt nivel, oferind utilizatorilor experiența cinematografică la superlativ, acasă, ca parte a unui stil de viață smart și interconectat. În plus, TCL Europa prezintă noul soundbar TS8132, dotat cu sistem sonor wireless Dolby Atmos 3.1.2, care oferă o experiență audio deosebită pentru orice activitate, fiind gata să satisfacă cerințele oricărui consumator.

Ideea de a avea o casă inteligentă, capabilă să ofere cel mai înalt standard de confort prin dispozitive electronice smart este din ce în ce mai importantă, tocmai de aceea, producția TCL în acest domeniu crește, compania propunându-și să dezvolte casa ideală, echipată cu un ecosistem electronic interconectat. În acest sens, lansările de produse de uz casnic de la TCL includ: 3 frigidere, RP 470CXE0, RP318BXE0 și RP 503SXE0, seria P de mașini de spălat, seria de aparate de aer condiționat fix, Ocarina, și portabil, NZ, seria de purificatoare de aer, breeva, precum și aspiratoarele robot Sweeva.

Acceptă provocarea „Display Greatness” de la TCL

TCL începe sezonul EURO 2021 în forță, invitând publicul să accepte Provocarea „Display Greatness” într-un mod unic și interactiv. Mai exact, TCL va aduce în arenă ambasadori legendari ai fotbalului și îi va pune să se ia la întrecere cu proprii fani pe Fortnite. Acest eveniment special pentru toți fanii din lumea sportului și a jocurilor video va fi transmis live pe platforma Twitch, care este disponibilă pe televizoarele Android TV de la TCL.

„Sportul aduce oamenii împreună și reprezintă o sursă de inspirație pentru toți cei care își propun să atingă cele mai înalte standarde de excelență, exact așa cum TCL își propune constant să-și depășească limitele și realizările, reușind să ofere acel sentiment de „Display Greatness”. Suntem foarte mândri și încântați să aducem aceste produse noi pe piață și să lansăm această campanie înainte de EURO 2021, ceea ce suntem siguri va fi palpitant pentru toți fanii sportului din întreaga Europă”, a declarat Antoine Salomé, Marketing Director - TCL Europa.

Pentru a participa la Provocarea „Display Greatness”, doritorii se vor înscrie la un concurs organizat pe Twitch prin intermediul platformelor a șase gameri profesioniști, reprezentând comunități online cu un număr foarte mare de followers.

Va fi o confruntare uriașă prin chat-uri, talkshows, premii TCL și interacțiuni cu fanii. Cei șase gameri vor anunța data marelui eveniment în această săptămână, așa că rămâneți alături de noi pentru a nu rata distracția.

Despre TCL

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor.

Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV la nivel mondial. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare marca TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Contact Media:

TCL Europe

eupr@tcl.com

tclpress@havas.com

TCL România:

Murarașu Luciana

Email: luciana@bright-kite.ro

Facebook: TCL Europe - The Creative Life / Twitter: @TCL_Europe / Instagram: tcl_europe / YouTube: TCLeuropemovies

Comunicat de presă furnizat și asumat de Kite Digital

Cuvinte cheie:  TCL  Televizoare Mini-LED și QLED  Seria C72  C72+  C82  „Display Greatness”  Antoine Salomé  Provocarea „Display Greatness”  Twitch