Leroy şi Asociaţii promovează patru avocaţi, consolidându-şi activitatea în domenii precum Litigii, Drept Imobiliar, Drept Bancar si Financiar şi Dreptul Societăților și Dreptul Muncii

17 februarie 2021, 08.56 - Afaceri   Avocatură

Bucuresti - 17 februarie 2021 -

Promovarea valorilor susține strategia Leroy şi Asociaţii de consolidare a poziţiei de lider pe piaţa de avocatură din România.

Leroy si Asociații  promovează patru avocați : Vincenţiu Constantin - Managing Associate şi Coordonator al echipei de Litigii și Arbitraj; Luminiţa Buşuricu – Litigii și Real Estate, Adriana Spătaru  - Real Estate și Drept Bancar & Financiar, şi Andreea Bibu – Dreptul Societăților și al Muncii, în calitate de Senior Associates.

În plus faţă de aceste promovări, Leroy şi Asociaţii şi-a mărit echipa, recrutând patru noi avocaţi în poziţii de Junior Associates.

"În contextul unui an marcat de provocări unice generate de pandemia de coronavirus, am continuat să ne orientăm atenţia către clienţii şi echipa noastră, ghidaţi de aceleaşi principii pe care am clădit Leroy şi Asociaţii: excelență, încredere, inovație și asistență personalizată. Anul trecut ne-a direcţionat către adaptare şi progres, iar promovarea colegilor noştri reprezintă un pas important în dezvoltarea noastră.

Contribuţia acestora la performanţele firmei, competenţa şi implicarea activă le sunt recunoscute prin această promovare.

Avem o echipă valoroasă la nivelul tuturor ariilor de practică, avocaţii noştri fiind specialişti în domeniile lor de expertiză.”,
au declarat Andreea Toma şi Bruno Leroy, Parteneri Leroy şi Asociaţii.

Vincenţiu Constantin este Coordonatorul echipei de Litigii și Arbitraj din cadrul casei de avocatură Leroy şi Asociaţii. Managing Associate şi membru al Baroului Bucureşti, Vincențiu coordonează dosare complexe şi este specializat în litigii civile / comerciale, administrative, arbitraj, proceduri de insolvență și executare silită.

Luminiţa Buşuricu este licenţiată summa cum laude în Drept, în cadrul Universităţii din Bucureşti. S-a alăturat echipei în anul 2014, iar experienţa sa cuprinde litigii civile şi comerciale, preponderent în domeniile achizițiilor publice și insolvenţei, precum şi în proiecte de drept imobiliar.

Absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice, Adriana Spătaru a urmat un master în drept (LL.M) la Universitatea din Stockholm. Adriana face parte din echipele de Drept Imobiliar și Drept Bancar și Financiar, asistând atât instituţii financiare, cât şi investitori privaţi în numeroase proiecte de finanţări şi achiziţii imobiliare.

Cu o experiență de peste 8 ani în domeniul dreptului muncii corporate, dreptului societăților și fuziuni și achiziții, Andreea Bibu asistă companii internaționale și locale în probleme legate de ocuparea forței de muncă.

Leroy şi Asociaţii este una dintre cele mai prestigioase societăți de avocați din România care de peste 20 de ani acordă servicii de asistență juridică și reprezentare în toate domeniile dreptului afacerilor.

Pentru mai multe informații despre Leroy şi Asociaţii accesați :https://www.leroylaw.ro/ro/acasa

Comunicat de presă furnizat și asumat de Leroy şi Asociaţii

Cuvinte cheie:  Leroy şi Asociaţii  Vincenţiu Constantin  Litigii și Arbitraj  Luminiţa Buşuricu  Litigii și Real Estate  Adriana Spătaru  Real Estate și Drept Bancar & Financiar  Andreea Bibu  Dreptul Societăților și al Muncii