TUDOR Communication câștigă premiul pentru „Cea mai bună comunicare în sectorul public” cu campania #respectjurnaliștii

02 decembrie 2020, 12.05 - Afaceri   Media / Publicitate

Bucuresti - 02 decembrie 2020 -

La un an de la lansarea campaniei #respectjurnaliștii, TUDOR Communication câștigă aurul la Romanian PR Award 2020, pentru categoria „Cea mai bună comunicare în sectorul public”. Juriul PR Award a apreciat unicitatea campaniei și plus valoarea pe care o aduce în rândul jurnaliștilor români, într-o perioadă complexă și dificilă precum actuala pandemie. Învățarea continuă a fost firul roșu al acestei campanii care își dorește dezvoltarea jurnalismului în România, prin organizarea de traininguri și workshopuri gratuite care să îi ajute pe jurnaliști să se promoveze, să se reinventeze, să se adapteze la o lume în continuă schimbare, să redevină o voce pentru o societate normală, bazată pe valorile de bază ale jurnalismului etic și profesionist.

„Credem în jurnaliștii integri, onești, valoroși și puternici și în solidaritatea de breaslă pe care ne-am propus să o dezvoltăm în jurul ideii de respect pentru profesia de jurnalism și cei care o practică. Scopul primei etape a campaniei este o mai bună valorizare a jurnaliștilor prin susținere în dezvoltarea lor profesională. Acest premiu venit din partea industriei ne încurajează să mergem mai departe și ne arată că nu suntem singurii care cred în necesitatea și puterea presei responsabile în orice societate”, declară Mihaela Tudor, CEO TUDOR Communication.

Cu sprijinul celor mai buni parteneri de training în materie de vânzări, coaching și dezvoltare personală, leadership, social media, marketing online, SEO, vânzări, creative writing, public speaking, video jurnalism, am derulat 10 traininguri gratuite. Au participat peste 200 de jurnaliști, cu o medie de 20 jurnaliști/training – ziariști din presa online, presa glossy, TV, radio, iar trecerea în online a făcut posibilă participarea jurnaliștilor din București, Iași, Constanța, Cluj, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Reșița.

În paralel, TUDOR Communication a lansat comunitatea 2valuereporters și a susținut promovarea jurnaliștilor consacrați prin seria de interviuri și dezbateri online Brands that Value și 2value cu Mihaela Tudor, în format net-event, transmise cu NETv pe pagina de Facebook TUDOR Communication, pe parcursul lunii mai, intitulată „Luna Presei”. Emisiunile și interviurile scrise au avut peste 100.000  de vizualizări și accesări.

Întreaga campanie s-a desfășurat fără buget, grație implicării pro-bono a tuturor partenerilor - traineri și companii - care au făcut acest proiect posibil: Brightway, ASEBUSS, EXEC-EDU, MMM Consulting, Răzvan Gabriel Zaharia – Leadership Psychotherapy, Kelermedia, Speakings, Clickbrainiacs Marketing Solutions, NETv.ro, Brennan Group.

Despre TUDOR Communication

TUDOR Communication este agenția de PR consacrată prin rezultate excelente în relația cu media, care construiește strategii integrate de comunicare, atât pentru companii, cât și pentru branding personal.

Tudor Communication este una dintre cele mai dinamice agenții de PR de pe piața autohtonă. Este deținătoarea trofeului Performanță în Business (categoria small consultancy), acordat de BIZ PR Awards 2019 și a premiului Small Consultancy of the Year 2018, acordat în cadrul celui mai prestigios eveniment din domeniu, Romanian PR Award.

Mihaela Tudor a fost desemnată antreprenorul anului 2019, la categoria PR, pentru Europa de Est, de către Business Elite Awards. În cadrul galei summit-ului Business Elite Awards de la Amsterdam, a fost premiată cu distincția „40 under 40”, care se acordă la nivel mondial tinerilor antreprenori și lideri cu rezultate remarcabile ȋn domeniul lor de activitate, care inovează și inspiră comunitățile din care fac parte.

Pentru mai multe informații despre tematica trainingurilor si trainerii din proiect, accesați linkul: https://2valuereporters.ro/calendar-traininguri-gratuite/

Comunicat de presă furnizat și asumat de TUDOR Communication

Cuvinte cheie:  TUDOR Communication  „Cea mai bună comunicare în sectorul public”  #respectjurnaliștii  Romanian PR Award 2020  Mihaela Tudor