Cashback World: fidelizarea clienților, accesibilă oricui

02 decembrie 2020, 09.04 - Afaceri

Bucuresti - 02 decembrie 2020 -

Comunitatea internațională de cumpărători Cashback World și-a îmbunătățit și mai mult programele de fidelizare a clienților, inclusiv soluțiile accesibile pentru întreprinderile mici și mijlocii.

La nivel mondial, 150.000 de companii din toate industriile și de toate dimensiunile se bazează deja pe programele individuale de fidelizare a clienților Cashback World, care au devenit acum și mai eficiente. „Nu avem soluții doar pentru marile lanțuri de retail și magazine online, ci în primul rând și pentru companiile mici și mijlocii. Asta ne diferențiază în mod clar de concurență“, dezvăluie Dragos Bunescu, director general al myWorld Retail Services SRL, operatorul Cashback World din România.

Simplu și ieftin: loialitatea clienților pentru IMM-uri

Menținerea clienților obișnuiți fideli și atragerea de noi clienți este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Cu toate acestea, întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) ajung prea des la limitele posibilităților lor. Marketingul convențional este de obicei prea scump pentru ei și nu este neobișnuit ca aceștia să nu aibă cunoștințele necesare. „Exact aici intervine produsul nostru entry-level. Cu „Partner Program“, fiecare mic antreprenor își poate avansa în mod vizibil propria afacere cu puțin timp și bani“, explică Dragoș Bunescu.

Programul optim de fidelizare a clienților pentru început

„Partner Program“ al Cashback World include o gamă largă de avantaje și opțiuni. Cel mai important lucru este listarea companiilor participante din toate cele 50 de țări ale Cashback World - pe site-ul cashbackworld.com, precum și în aplicația Cashback, care este disponibilă gratuit pentru iOS și Android. În plus, partenerii listați în Cashback World sunt promovați în mod activ gratuit. „Cel mai important lucru este că, cu ajutorul nostru, companiile sunt găsite de cei 15 milioane de clienți din comunitatea noastră de cumpărători“, a continuat Bunescu. „Aplicația noastră Cashback, de exemplu, arată partenerii din zonă unde cumpărătorii pot folosi cardul Cashback pentru a-și asigura beneficii atractive pentru cumpărături, cum ar fi Cashback și Shopping Points. Acest serviciu localizat funcționează în toate cele 50 de țări ale noastre.“

Instrumentele pentru înregistrarea vânzărilor și oportunități extinse de cumpărături B2B completează oferta „Partner Program“. De asemenea, este inclus un modul pentru crearea de oferte speciale de reduceri, care sunt gratuite pentru antreprenori și sunt destinate să atragă clienți noi în magazine. Cashback World oferă, de asemenea, soluții pentru companiile care doresc să gestioneze fidelizarea clienților la un nivel și mai profesional. Mai multe informații găsiți pe partner.cashbackworld.com.

Despre lumea Cashback World

Comunitatea internațională de cumpărători Cashback World oferă consumatorilor, care doresc să economisească bani în magazine atât offline cât și online din întreaga lume, avantaje atractive pentru aceste cumpărături (Cashback și Shopping Points). În plus, Cashback World oferă companiilor programe de fidelizare a clienților eficiente și inovatoare care le permit să devină parte a acestei lumi a cumpărăturilor. Cashback World este prezentă în 50 de țări. 15 milioane de clienți beneficiază de avantaje pentru cumpărături la aproximativ 150.000 de parteneri în toată lumea. Mai multe informații găsiți pe www.cashbackworld.com și partner.cashbackworld.com.

Pentru întrebări:

Dragos Bunescu

Managing Director

myWorld Retail Services SRL

Cell: +40 722 221 027

Email: dragos.bunescu@myworld.com

Comunicat de presă furnizat și asumat de APA-OTS

Cuvinte cheie:  Cashback World  myWorld Retail Services SRL  Dragos Bunescu  Cashback  Shopping Points  Partner Program