Grupul Syngenta s-a clasat pe locul 4 la nivel global și este distins ca angajator de top în agricultură în Sondajul din anul 2020 al revistei Science

10 noiembrie 2020, 02.17 - Afaceri   Agricultură

Basel - 10 noiembrie 2020 -

Grupul Syngenta a obținut cea mai bună clasare a sa în topul anual al Sondajului Angajatorilor de Top din revista Science;

Anul 2020 marchează a 11-a oară din ultimii 12 ani când societatea s-a clasat în Top 20;

Evidențiază angajamentul Grupului Syngenta de a clădi cea mai bună echipă de cercetare și dezvoltare din industrie și de a oferi inovații de clasă mondială producătorilor agricoli din întreaga lume.

Grupul Syngenta a fost recunoscut ca unul dintre primii cinci angajatori în domeniul biotehnologiei din lume - și cel mai bun angajator în domeniul agriculturii - în Sondajul Angajatori de Top din 2020 din revista Science. Compania s-a clasat pe locul patru în clasamentul anual al angajatorilor de top în domeniul biotehnologiei, industria biofarmaceutică, farmaceutică și în industriile conexe, marcând cel mai bun clasament din istorie și a 11-a oară în 12 ani de recunoaștere de către prestigiosul sondaj mondial.

Sondajul anual identifică companiile cu cea mai bună reputație ca angajatori, în baza a 21 de caracteristici, cu date colectate din peste 7,650 de chestionare completate de cititorii revistei Science și de alte persoane invitate să participe la sondaje din industriile reprezentative. O societate de cercetare independentă efectuează sondajul și folosește un proces matematic pentru a determina caracteristicile determinante ale unui angajator de top și de a atribui un scor unic pentru a evalua reputația de angajator a fiecărei companii. Participanții la sondaj au menționat în mod specific leadershipulîn inovație și responsabili social printre punctele forte ale grupului Syngenta.

„Oamenii de știință și cercetătorii noștri sunt mândri de munca lor și sunt dedicați ambiției companiei de a ajuta fermierii să hrănească în siguranță și în mod sustenabil omenirea”, a declarat Gusui Wu, Liderul Global Cercetare Semințe. „Viitorul nostru depinde de inovație. În cercetare și dezvoltare, încercăm să creăm condițiile pentru accelerarea inovației. Acestea includ consolidarea culturii colaborative, plasarea științei și a oamenilor de știință în centru și conectarea mai strânsă a proiectelor de cercetare și dezvoltare cu nevoile fermierilor și cu provocările planetei”.

Camilla Corsi, Lider Global Cercetare pentru protecția culturilor, a adăugat: „Rolul nostru de lider în inovare este construit pe o gândire de colaborare deschisă. Avem o organizație de cercetare și dezvoltare care se angajează pe deplin să colaboreze în parteneriat cu institute, universități și ONG-uri din întreaga lume pentru a aduce noi tehnologii în mâinile fermierilor. Nu a existat niciodată un moment mai interesant pentru a lucra în agricultură”.

Recunoașterea de către revista Science oferă încă o dovadă a angajamentului Grupului Syngenta de a fi liderul industriei în tehnologie și inovație. Misiunea Grupului este de aduce pe piață inovații științifice, tehnologii și servicii pentru a ajuta fermierii să furnizeze în mod sustenabil lumii hrană, furaje, fibre și combustibili, conservând în același timp resursele și protejând mediul. Compania continuă să investească în cercetare și dezvoltare pentru a-i sprijini în continuare pe fermieri, susținută de un centru de inovare în cercetare și dezvoltare recent anunțat în Illinois, SUA, și de achiziția Sensako și a unei companii de top în domeniul produselor biologice, Valagro.

„Business-ul nostru global cu semințe se concentrează pe oferirea de valoare excepțională fermierilor de astăzi și pe livrarea următoarelor mari progrese inovatoare care vor modela agricultura în viitor. Aceasta va implica reunirea rezultatelor biotehnologiei existente și de nouă generație, a trăsăturilor native, combinate cu știința digitală și a datelor, permițându-ne să înțelegem mai bine diversitatea genetică și să reproiectăm culturile pentru a maximiza randamentul și utilitatea produsului”, a declarat Jeff Rowe, președintele Syngenta Seeds. „Prin combinarea disciplinelor științifice, suntem capabili să aducem pe piață o diversitate de trăsături genetice fermierilor din întreaga lume. Marii noștri oameni de știință oferă fermierilor cele mai bune produse și cea mai bună tehnologie pentru a-i ajuta să prospere în medii cu multe provăcări”.

Clasamentul complet al sondajului din 2020 poate fi găsit pe site-ul de internet al revistei Science.

Compania are operațiuni de cercetare în domeniul biotehnologiei și a semințelor la nivel global, cu centre de inovație în Research Triangle Park, Carolina de Nord, SUA și Beijing, China. Pentru mai multe informații despre inovație în cadrul Grupului Syngenta, vizitați https://www.syngenta.com/innovation-agriculture.

Despre Grupul Syngenta

Grupul Syngenta este una dintre cele mai importante companii de inovare în domeniul agriculturii din lume, cu peste 250 de ani de activitate. Cei 48.000 de angajați din peste 100 de țări se străduiesc să transforme agricultura prin produse și tehnologii avansate care joacă un rol esențial în a permite lanțului alimentar să hrănească lumea în siguranță, în mod sustenabil și cu respect pentru planeta noastră. Cu sediul social în Elveția și cu capital chinezesc, Grupul  este format din patru unități puternice de business - Syngenta Crop Protection cu sediul în Elveția, Syngenta Seeds cu sediul în Statele Unite, ADAMA cu sediul în Israel și Syngenta Group China - care oferă modalități în industrie de top pentru deservirea clienților de pretutindeni.

Informații de Contact

Media Relations Central Line

media@syngentagroup.com

Protecția datelor este importantă pentru noi. Primiți această publicație în temeiul legal al articolului 6 alin. 1 lit. f din Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) („interes legitim”). Cu toate acestea, dacă nu doriți să primiți informații suplimentare despre Grupul Syngenta, trebuie doar să ne trimiteți un scurt mesaj informal și noi nu vom mai prelucra detaliile dvs. în acest scop. De asemenea, puteți găsi detalii suplimentare în declarația noastră de confidențialitate.

Informare de Precauție privind Declarațiile Prospective

Prezentul document poate conține declarații prospective, care pot fi identificate prin terminologie precum „expectanță”, „ar”, „va”, „potențial”, „planuri”, „perspective”, „estimat”, „vizând”, „pe cale” și expresii similare. Astfel de declarații pot fi supuse riscurilor și incertitudinilor care ar putea determina ca rezultatele reale să difere semnificativ de aceste afirmații. Pentru Grupul Syngenta, astfel de riscuri și incertitudini includ  riscuri legate de procedurile legale, aprobări de reglementare, dezvoltare de produse noi, creșterea concurenței, risc de credit pentru clienți, condițiile economice generale și de piață, conformarea și remedierea, drepturile de proprietate intelectuală, implementarea modificărilor organizaționale, deprecierea imobilizărilor necorporale, percepțiile consumatorilor asupra culturilor și organismelor modificate genetic sau asupra produselor chimice pentru protecția culturilor, variații climatice, fluctuații ale cursului de schimb și / sau prețurilor mărfurilor, aranjamentele de aprovizionare din sursă unică, incertitudinea politică, catastrofele naturale și încălcări ale securității datelor sau alte perturbări ale tehnologiei informațiilor. Grupul Syngenta nu își asumă nicio obligație de a actualiza declarațiile prospective pentru a reflecta rezultate reale, ipotezele modificate sau alți factori.

Comunicat de presă furnizat și asumat de Syngenta

Cuvinte cheie:  Syngenta  Revista Science  Angajatori de Top din 2020  Gusui Wu  Camilla Corsi  Sensako  Valagro  Jeff Rowe  Syngenta Seeds