RAED ARAFAT SE INTALNESTE CU CAMERA DE COMERT ITALIANA PENTRU ROMANIA (CCIpR)

29 mai 2020, 04.39 - Afaceri   Politic

Bucuresti - 29 mai 2020 -

Secretarul de Stat, Raed Arafat, a participat la o intalnire MODERATA de Presedintele CCIpR, Roberto Musneci. In cadrul intalnirii, organizata astazi prin videoconferința, au participat Ambasadorul Italiei la Bucuresti, Marco Giungi, și reprezentantii din top management ai unor companii italiene importante din Romania. Au fost discutate masurile actuale și viitoare pentru controlul epidemiei în România, precum și acțiuni concrete pentru relansarea și susținerea companiilor italiene din Romania.

Camera italiană de comerț pentru România (CCIpR) a fost înființată în 1994 ca asociație în conformitate cu dreptul român.

Acesta a fost recunoscut oficial de Guvernul italian din 19 aprilie 2005 și lucrează în continuă colaborare cu Ambasada Italiei la București. CCIpR are sediul în București și sucursale din Arad, Cluj și Timișoara, care își desfășoară activitatea prin reprezentanții acestora.

Pentru mai multe informații: Giovanni Pometti, secretar general al CCIpR, tel.  0755069001‬, email: sg@ccipr.ro

Cuvinte cheie:  Raed Arafat  CCIpR  Roberto Musneci  Camera italiană de comerț pentru România

RAED ARAFAT SE INTALNESTE CU CAMERA DE COMERT ITALIANA PENTRU ROMANIA (CCIpR)