BPM Wave se lanseaza pe piata elvetiana

04 mai 2010, 09.49 - Afaceri   IT&C

Bucureşti - 04 mai 2010 - In contextul expansiunii in spatiul international, BPM Wave International AG, filiala elvetiana a grupului Edata, a organizat la finele acestei lunii aprilie, primul eveniment sub brand propriu intitulat “IT solutions for Business Optimization”.

Evenimentul a avut loc pe data de 27 aprilie in Zurich (Elvetia) si a fost focalizat pe solutii de modelare, automatizare si monitorizare a proceselor de business, inregistrand participanti din segmentul de productie, retail, distributie dar si companii IT.

In introducere, Cornel Vintila, Presedinte Edata Group a prezentat strategia si portofoliul de solutii adresate tarilor vorbitoare de limba germana (Germania, Austria, Elvetia), precum si partenerii strategici care sustin demersul de extindere internationala - Metastorm, IBM, Lanner si Altosoft.

Evenimentul a continuat cu prezentarea unor proiecte de succes pentru segmentul de retail si distributie. Ultima parte a conferintei a fost dedicata, prezentarii a doua produse, Apertix® si Phantom®, pe care compania le ofera organizatiilor in cautare de solutii de Enterprise Governance. Cele doua prezentari au fost sustinute de Kimberly Fink, Vice President of Sales pentru Statele Unite si Canada si Razvan Turtureanu, CIO BPM Wave International AG.

Apertix® este un produs de project monitoring, dezvoltat pe platforma Metastorm BPM, imbinand astfel beneficiile abordarii orientate proiect cu cele ale abordarii orientate proces. “Cu Apertix ne adresam in special pietei mid-market pentru a ajuta companiile din acest segment sa depaseasca limitele unor instrumente considerate traditionale, precum MS Project. Apertix® permite standardizarea tuturor elementelor adiacente unui proiect (project plan, roluri, livrabile), asigura matching-ul intre rolurile din proiect si resursele din organizatie si astfel alocarea omogena a resurselor umane in proiecte. Apertix® contine si mecanisme de escaladare, bazate pe reguli de business predefinite, care se adauga la cele de alertare si vine la pachet cu un modul de raportare built-in, care permite generarea de rapoarte multi criteriale”, declara Adela Cornescu CEO BPM Wave International AG.

Phantom®, cel de-al doilea produs promovat de BPM Wave in spatiul international, este un produs adresat tuturor companiilor ca platforma de Enterprise monitoring. "Cu Phantom® orice companie poate face un assessment dar si o monitorizare a infrastructurii IT, incepand de la parametrii de mediu ambiant pentru echipamentele hardware (temperatura, umiditate), continuand cu segmentul comunicatiilor primare (LAN, telefonie, internet) si pana la serviciile oferite de aplicatii complexe (CRM, ERP,...)", completeaza Adela Cornescu.

Despre BPM Wave International AG

BPM Wave, filiala internationala a grupupui Edata, este provider de solutii integrate pentru Elvetia, Germania, Austria, Rusia, Europa de Est si Statele Unite bazate pe software Metastorm, IBM, I-nnovate, Altosoft si SugarCRM.

Compania si-a propus pentru anul 2010 crearea si consolidarea unei retele de parteneri atat pe continentul european, in special in tarile vorbitoare de limba germana, cat si pe cel american.

Pentru mai multe informatii referitoare la initiativele internationale ale companiei noastre, precum si la serviciile si solutiile BPM Wave, vizitati website-ul companiei www.bpmwave.ch.\ sau contactati-ne la adresa: BPM Wave International AG, Wissibach 2, 6072 Sachseln, Switzerland;
tel: +4 021

Cuvinte cheie:  BPM Wave  eveniment