Astăzi este ultima zi de înrolare în TeachMe

Bucureşti - 23 aprilie 2010 - Bucureşti, 23 aprilie 2010 – Cele două săptămâni de înscrieri la şcoala de publicitate Teach Me se apropie de final.

Astăzi este ultima zi în care studenţii pot trimite formularul de aplicare completat pentru a putea prinde loc la şcoala gratuită de publicitate Teach Me. Pentru doritorii de instructaj într-ale advertisingului, adresa de mail recrutare.advice@gmail.com rămâne deschisă până la orele 23:59.

Ediţia de anul acesta îşi propune să le ofere celor 30 de participanţi o viziune clară a structurii unei agenţii de publicitate. Aşadar, de-a lungul celor două săptămâni de workshop-uri, studenţii vor avea ocazia să încerce uniforma unui client service, bocancii unui strateg, ochelarii unui creativ sau radio-emiţătorul omului de media, astfel încât, la finalul şcolii, fiecare din ei să-şi dea seama ce rol i se potriveşte. Mai mult decât atât, recruţii TeachMe 5 vor afla de la echipele premiate la festivalurile de advertising din ţară şi stăinătate cum au fost realizate campaniile care le-au adus succes.

TeachMe este singura şcoală gratuită de publicitate, care îi învaţă pe studenţi cultura generală a marketingului şi comunicării. Anul acesta au confirmat prezenţe la instructaj nume cunoscute din domeniu, cum ar fi: Mugur Pătraşcu, Managing Partner iLeo; Diana Ceauşu, Strategic Planner McCann Erickson; Mona Ursu, Managing Partner Brandfusion; Corina Băcanu şi Theodor Sandu, copywriter şi art director DDB sau Anca Luca şi Liana Petraşcu, Senior Accout Executive Saatchi & Saatchi.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 3-14 mai, după următorul program:

Operation 1: Put your advertising boots on!

Operation 2: Branding

Workshop 1: Looking charming on the battlefield.

Workshop 2: Company, prepare your uniform!

Operation 3: Client Service Department

Workshop 1: Client Service... step forward!

Workshop 2: Brief in, brief out.

Operation 4: Strategy Department

Workshop 1: Plan the attack.

Workshop 2: Ask your superiors!

Operation 5: Creative department

Workshop 1: Shoot some ideas.

Workshop 2: Creative spots in the laser spot.

Operation 6: Media Department

Workshop 1: Hit the target.

Workshop 2: Above the line, Below the line, In the front line.

Operation 7: New Media

Workshop 1: Are you following me?... I can hear you twit.

Workshop 2: Online artillery

Operation 8: TeachMe Parade

De mai bine de 7 ani, ADVICE Students colorează lumea publicităţii cu proiecte încrezătoare, concepute de studenţi pentru studenţi. Din pasiune pentru idei revoluţionare, ADVICE Students comunică deschis perspectivele sale asupra lumii cu oameni pe măsură

Pentru informaţii suplimentare şi înscriere: www.teach-me.ro