Echipamente premium și accesorii stomatologice la DENTA II

14 noiembrie 2019, 02.47 - Afaceri   Sănătate   Evenimente

Bucuresti - 14 noiembrie 2019 -

În perioada 5 - 7 decembrie, ROMEXPO organizează Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară - DENTA II.

Manifestarea este dedicată medicilor dentiști aflați la începutul carierei, stomatologilor experimentați, dar și specialiștilor din domeniu. Companiile expun tehnici și aparaturi moderne menite să simplifice atât munca medicului stomatolog, cât și intervențiile pe care acesta le realizează. La DENTA II se găsesc cele mai moderne tehnologii pentru un tratament precis, rapid și fără durere. Expozanții oferă produse și accesorii specifice pentru estetica dentară, implantologie, ortodonție, endodonție microscopică, parodontologie, chirurgie dentară, radiologie dentară sau stomatologie pentru copii.

Târgul pune accent și pe educația medicală continuă fiind organizate cursuri, simpozioane medicale, congrese și conferințe cu scopul de a-i ajuta pe specialiști să pună în practică noutățile apărute în domeniu.

În cadrul DENTA II are loc Congresul „Stomatologia 3D”, eveniment care se desfășoară în Sala Madgearu din Pavilionul B3 al Centrului Expozițional. Acesta este organizat de Societatea Română de Stomatologie, în parteneriat cu ROMEXPO, și își propune să contribuie la actualizarea cunoștințelor și orientărilor profesionale ale medicilor dentiști.

Congresul este creditat cu 24 de puncte de Educație Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor Dentiști din România.

De asemenea, Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România organizează workshop-ul Strategii de Business Planning în Managementul Stomatologic. Acesta se desfășoară pe 5 decembrie, în intervalul orar 13:30 – 18:00.

Datorită interesului exprimat de companii pentru participarea la Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentarăROMEXPO anunță prelungirea perioadei de înscriere. Dacă doriți să vă înregistrați ca expozant la DENTA II, vă invităm să accesați formularele de participare de pe www.denta.ro. Împreună putem să contribuim la îmbunățirea serviciilor de medicină și tehnică dentară din România!

Cuvinte cheie:  DENTA  ROMEXPO  tehnică dentara  stomatologie  Societatea Română de Stomatologie  www.denta.ro

Echipamente premium și accesorii stomatologice la DENTA II